Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha a fiúnak aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a fiúnak aki tetszik ajándékot adok úgy hogy élőben még nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés
Gimibe járok,velem egy évfolyamba jár a srác aki bejön nekem pár hónapja de még csak az egyik közösségi médián (snapchat) beszéltünk és folyosón mindig csak köszöntünk egymásnak mert mindketten siettünk vagy egyéb dolgunk volt és nem nagyon adódott még lehetőség arra hogy beszéljünk. A héten viszont lesz osztálykarácsony, és neki is vettem valamit amit tudom hogy nagyon szeret mert mondta nekem viszont nem tudom mennyire lenne gáz ha odamennék és odaadnám neki. Félek hogy majd bénának tartja ezt az egészet vagy nem fogunk miről beszélgetni vagy nem tudomxdd

2019. dec. 18. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Az oviba elunk.....
2019. dec. 18. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz.
2019. dec. 18. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl nyomulós lenne.
2019. dec. 19. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sok lenne, ne legyel needy. Te vagy a lany, ne te hordozd a tenyereden :)!
2019. dec. 19. 00:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2019. dec. 20. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Vegul ra irtam hogy hoztam neki, es kiderult hogy o is hozott nekem rengeteg dolgot amirol tudta hogy imadom, azota 2-szer is elhivott talalkozni☺️
2020. jan. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!