Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Mennyi az esélye hogy egy 17 éves fiú összejöjjön egy 20 éves lánnyal aki fiatalabbnak néz ki a koránál, és elmenne 16nak is?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 12:43
1/6 anonim válasza:
Szomszédod?
Tőled függ, én ennyi idős vagyok, simán rámennék egy 20-as lányra. Persze ha szép.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, te a fiú, vagy a lány vagy.
Ha a lány, akkor sokkal több esélyed van rá. Ha a fiú, akkor neccesebb. Hallottam már olyat, hogy valakinek az is gond volt, ha 1 hónappal fiatalabb volt nála a fiú.
Amúgy én is egy 20 éves lány vagyok, aki 16-nak néz ki. 17-23 éves korosztály között szoktam válogatni. Inkább a korombelieket preferálom, lefelé csak akkor megyek, ha azt látom a fiún, hogy értelmes, szellemileg érettebb a koránál. Nagyon sok tini fiú még szereti játszani hülyegyereket. Ezzel nincs is baj, lesz még ideje megkomolyodni, de párnak nem találom sokukat megbízhatónak.
4/6 anonim válasza:
Lehet rá esély, de nem jellemző. Én anno belementem egy ilyenbe, (pont ez volt a felállás, én vagyok a fiú) és nagxon könnyen meghülyített a csaj. Szóval csak óvatosan ha össze is jön.
5/6 anonim válasza:
Van rá esély, de nem túl sok. Meg lehet próbálni, nagy gond nem történhet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!