Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tűnjek alacsonyabbnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tűnjek alacsonyabbnak?

Figyelt kérdés
Az van hogy holnap találkozok egy fiúval, aki 165 cm én meg 175cm vagyok. Van rá valami mód hogy esetleg alacsonyabb legyek, vagy alacsonyabbnak tűnjek?
2021. nov. 2. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lehet üljetek le valahova, ott annyira nem lesz feltűnő.
2021. nov. 2. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha most tétovázol, akkor hogyan akarsz vele feszélyezetlenül mutatkozni az utcán, társaságban vagy az életben?

Vannak ilyen házaspárok. Évek óta házasok, de Neked kell tudnod, hogy meg tudsz-e békélni ezzel a helyzettel vagy sem.

2021. nov. 2. 16:38
 3/9 Thispain ***** válasza:
100%
Ne tedd.
2021. nov. 2. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincsen. Én alacsony lány vagyok, de szeretnék magasabb lenni
2021. nov. 2. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lapos sarkú cipőben menj.
2021. nov. 2. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy őszintén, ki a bánatot érdekli, hogy milyen magas a másik? xDD

Aki ez alapján választ, vagy épp nem választ, annak jár a taps.

2021. nov. 2. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne próbálj alacsonyabbnak tűnni. Inkább az elején derüljön ki, ha problémás a magasságkülönbség, mint később.
2021. nov. 2. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, ha téged ez zavar, szerintem ne menj el randizni a sráccal. Nem tudsz alacsonyabb lenni, ő sem lesz magasabb és igen, 10 cm az látványos különbség, észre fogod venni mindig, mindenhol. Ha már a gondolat is feszélyez, ne menj ebbe bele, ne hitegesd a srácot és magadat se.
2021. nov. 3. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennek semmi jelentősége nincs
2021. nov. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!