Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni egy alacsonyabb fiúval?
18 éves vagyok és lány léttemre elég magas. 173-4 cm míg a fiú aki nekem nagyon szimpatikus és rengeteget beszélgetünk 169-170cm. Tudom hogy nem kéne törődnöm idegen emberek rosszindulatú véleményével de engem világ életemben zavart hogy ilyen magas vagyok.
Semmi önbizalommal nem rendelkezem. Megkérdeztem hogy őt nem zavarja-e ez és azt mondta egyáltalán nem számít és szereti a magas lányokat de folyton az megy a fejembe hogy mi van ha csak azért mondta hogy megnyugtasson?
Hogy tudnék túl lendülni a negatív kételyeimen? Esetleg itt valaki lány van aki magasabb a párjánál..?
Ismerek ilyen házaspárt. Először furinak találtam, főleg mivel ott nem 5-6 centi van köztük, hanem egy egész fejjel magasabb a lány de annyira passzolnak és édesek együtt hogy ez eltünteti azt a magassági különbséget ha rájuk nézek.
Senki rosszindulatú véleményével ne foglalkozz hiszen csak is egymásnak kell megfelelnetek, senki másnak. A negatív dolgok pedig mindig irigységből származnak! A lényeg, hogy boldogok legyetek!
Hát én sose gondoltam magam egy felszínes embernek de azt sojnos be kellett látnom hogy én nem tudom elfogadni ha egy férfi alacsonyabb nálam. Persze a legjobb barátom például alacsonyabb de randizni nem tudnék így. Egyszerűen zavar, így nem alakul ki köztünk a kémia, ami azért szükséges egy jó kapcsolathoz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!