Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá a sracra?17/l
Egy suliba jartunk O már elballagott most mentőskent dolgozik. kb 4 évvel idősebb nálam. Bejeloltem Facebookon mondom hátha rám ír🤔😕de nem írt
Most nem tudom H rá merjek e írni és hogy hogy jönne le. Nem szeretnek beegni. Meg nem tudom milyen személyiség soha nem beszéltünk,de annyira bejön
Reggelben nem vettem észre a suliba úgy mert éppen másik pasi volt....
Nem tudom van e barátnője..
És az anyukája tanít engem a suliba akit egyébként imádok nagyon cukii😊🤗
Én ápolónőnek tanulok,szóval szerintem tudnánk miről dumalni.Mert ha már a hivatásunk az eü 😊
Csak az a problema hogy az unokatestvére udvarol nekem vagyis próbálkozik de elég béna szegény.De nem jön be vagyis még soha nem taliztunk.Akartam talizni vele de valahogy sose jött meg össze. Úgyhogy nem tudom mi legyen ,valaki valami tipp?😊
> nem akarok beégni - nem olyan gáz, ha esetleg nem sikerül, és kicsit érdemes néha kockáztatni! :-)
Írj rá, hogy milyen, nagyon durva-e a mentőzés így covid idején?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!