Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az időmet vesztegetem vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már egy hónapja beszélünk majdnem minden nap. Interneten keresztül ismertük meg egymást, élőben még sosem találkoztunk. Szerintetek el fog hívni találkozni valamikor vagy csak unaloműzésként beszélget velem?2021. okt. 11. 18:44
2/7 anonim válasza:
Lehet csak nem mer elhívni, de te is felvetheted a témát, innentől még az is ugrik, akinek 0 bátorsága van. Ha ezek után sem akar találkozni, akkor nem nagyon akarhat semmit, legfeljebb csak ilyen internetes barátnak.
3/7 anonim válasza:
Hozdd fel a találkozás témát, akár csak utalhatsz is rá hogy jó lenne összefutni vagy viccelődni ezzel, ha nem akarod direktbe mondani.
Ennyi alapján nem lehet tudni mit akar tőled, vagy milyen a viszonyotok.
4/7 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy próbáld kiugrasztani a nyulat a bokorból. Utalj rá, hogy jó lenne találkozni. Ha ő is érdeklődik irántad, akkor érteni fogja, bogy mit szeretnél.:)
5/7 anonim válasza:
Igen, ha ennyire sokat beszelgettetek, mar reg elhivott volna
6/7 anonim válasza:
Kérdezd meg ezt így egyenesen tőle. Helyén van az eszed. ;)
7/7 anonim válasza:
Szerintem vesd fel neki, hogy mi lenne ha találkoznátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!