Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetnek egy cigány fiúval?
Figyelt kérdés
Baromira tetszik, csak felek mit szólnának a szüleim2021. szept. 29. 08:52
2/34 anonim válasza:
Isten ments. Egynek se lett jó vége azok közül amiket ismerek. Suba a subához, guba a gubához.
3/34 anonim válasza:
Cigánnyal nem beszélünk, nem üzletelünk és főleg nem fekszünk össze.
4/34 anonim válasza:
Vannak vegyes családok, és általában jól kijönnek.
De előtte mindenképpen nézd meg alaposabban a családját is. Náluk nagyon erősek ezek a kötelékek - erősebb lehet, mint a ti kapcsolatotok.
5/34 anonim válasza:
Az egy átlagpolgár számára téged minősítene és nem pozitiv értelembe. ,én elég aggályosan látom az ilyen párokat, szomorú hogy egy egy szép magyar leánynak csak ennyi igénye van.
6/34 anonim válasza:
Itt mindenki azt írja, hogy ne. Szerintem se.
7/34 anonim válasza:
milyen rasszista itt mindenki D: szerintem ha normális a családja meg az életkörülményei akkor nyugodtan. Ő is ember és
8/34 anonim válasza:
Volt ilyen interjú, ott cigányokat kérdeztek.
Ők is furcsállották, hogy valamelyikük magyar lányt vett el - de úgy voltak vele, hogy az ő dolguk, az ő életük.
9/34 anonim válasza:
Rasszista társaság!
A cigányok elfogadják a nemcigány párnak, rokonság is, ti nem, tehát ők különb gondolkodásúak.
Pozitív értelemben különbek.
.
Mielőtt valamelyikőtök izomból nekem jönne, nem vagyok cigány!
10/34 anonim válasza:
9/ Micsoda "mély" következtetések, annyira elfogadják egymást hogy a "maunika" show 80% C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!