Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány az évfolyamba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az évfolyamba aki nagyon tetszik, viszont nem tudom, hogy hogyan lépjek felé, tippek?

Figyelt kérdés
Szóval szoktunk egymással írogatni, meg minden nap beszélünk suliba, de sulin kívül még nem találkoztunk kettesben, de párszor már haza kísértem. A lényeg, hogy szeretnék lépni felé, de mivel még nem volt komolyabb dolgom lánnyal, nem tudom hogy kéne az első lépést megtenni felé. Köszi a tippeket előre is.
2021. szept. 17. 15:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem azért érthető.
2021. szept. 17. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Illetve nem írtam a kérdésbe, de hova kéne elhívni randizni?
2021. szept. 17. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha benne lenne egy randiban, akkor mehetnétek fagyizni, amíg még ilyen jó idő van. Vagy valahova csak sétálni (biztos van valami hely, ahol laksz, és lehet levegőzni, beszélgetni, pl. egy park, tó)

Esetleg moziba, vagy arra, ami mindkettőtöket érdekel.

2021. szept. 17. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdeklődj a lány felől, lenne e kedve sulin kívül is találkozni.

Legyél kedves, vicces, és igazi gentleman vele, biztos leveszed a lábáról, ha neki is tetszel.

2021. szept. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!