Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene, hogy mégis mi van ebben a szituációban?
Figyelt kérdés
Lényeg az, hogy pár hónapja beszélgetek egy lánnyal és akkor is előfordult már, hogy kb. 1 hét múlva válaszolt, de akkor szép normálisan és kérdezgetett is. Múlt héten találkoztam vele és akkor remekül elvoltunk, ölelkeztünk, puszilkodtunk, de azóta megint nem reagál. Ilyenkor mi van? Ilyen esettel nem találkoztam még. Előre is köszönöm a segítséget.2021. szept. 14. 18:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg hogy történt-e valami
2/2 anonim válasza:
Ha már tali is volt, nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, hogy ennyi ideig várat. Igen, mondd el neki, hogy ez így nem oké. (Amúgy mostanában sokszor vannak messenger bugok is, személyes tapasztalat.) Ha ezen megsértődik, akkor nem tetszel neki annyira, hogy érdemes legyen vele foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!