Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Menthetetlen vagy menthető a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthetetlen vagy menthető a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap egy esküvőn voltam ahol volt egy velem egy idős lány. Egész este mentek a stalkolások mindkettőnk részéről, elég látványosan. Éjfél után felkértem táncolni, tánc közben beszélgettünk. Később kimentünk kettesben beszélgetni. Ha volt kínos csönd akkor ő is felhozott valami témát, az instáját is megadta. Úgy vettem észre ő is jólérzi magát. Mikor indultak haza az apjának külön bemutatkoztam. Másnap reggel facen és instán is bejelöltem de nem jelöl vissza.

2021. szept. 12. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat??? XD

Amúgy egy rendezvényen az ember sok mindenkivel szóba elegyedik, ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de ezt azért még ne tekintsd "kapcsolatnak".

2021. szept. 12. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:
elnézést rossz megfogalmazás
2021. szept. 12. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudja ki vagy a profil alapján? Lehet csak unatkozott és valakivel elvolt, épp te voltál "jó helyen". Ha más lett volna ott, akkor vele üti el az időt.

Lehet az apjának nem tetszett hogy pasizgat és leállította. Lehet meggondolta magát csak úgy és nincs kedve kapcsolathoz, se semmihez.

Ha nem jelöl vissza, akkor hagyd.

2021. szept. 12. 20:35
 4/8 A kérdező kommentje:
sajnos azt elfelejtettem mindketten 16 évesek vagyunk ha befolyásol valamit
2021. szept. 12. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes este, tánc, beszélgetés. Ennyi. Nem több.

Másnapra a hangulat elszáll. Tedd el a kellemes emlékek közé.

2021. szept. 13. 01:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Update: visszajelolt de csak egyszavas válaszokat adott
2021. szept. 13. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából ha van türelmed és nagyon jófej a csaj, akkor szerintem még megérhet próbálkozni nála! De ha mást nem is, legalább volt egy szép estéd!

Minden esetre sok sikert kívánok!! :)

2021. szept. 15. 23:51
 8/8 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akik nem annyira szeretnek írásban beszélgetni. Szerintem próbáld meg elhívni hogy találkoztatok valahol, és ha látszik hogy jól érzi magát, akkor szerintem próbálkozhatsz még. Remélem segítettem, sok szerencsét és legyen szép napod. :)
2021. szept. 28. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!