Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az az alábbiak közül, ami miatt egy következő alkalommal tuti, nem randiznál egy sráccal?
Az első válasz lehetőség kivételével az összes válasz lehetőség kizáró ok lenne nálam egy következő randi. Étterembe való böffentés undorító meg úgy alapból is. Ha itthon csinálná nem érdekelne, de nyilvánosan ne. Parkban vizelni a szemem előtt szintén undorító alpári viselkedés...
Utcán való durrantás főleg ha velem van. Ez alapból egy mocskos undorító dolog az oké hogy természetes dolog de azért ne a közelembe tegye és ne olyan helyen ahol bári hallja meg érzi, azért annyit ki lehet bírni hogy visszatartja egy ideig. Engem az is idegesít ha itthon csinálja közvetlen közelembe, ha rájön menjen félre vonuljon el ott eressze ki és ennyi.
Ha elhív és nincs ott akkor és ott amikor kellene már az aznapi randi sem lenne részemről ha elkésik. 5-10 percet kivárok, ha addig sem ér oda akkor elmegyek és ennyi. Ha telefonon felhív vagy üzen hogy azért késik mert dugó van, vagy késik a busz vagy valami normális indok és szól hogy késik egy kicsit na azt elnézem. De ha nem is szól és nem is üzen meg semmi akkor nem fog érdekelni 5-10 perc várakozás után elmegyek és elfelejtem a dolgot.
Ha elhívna valahova tök mindegy hogy gyors étterem vagy akármi ha meghív akkor nyilván Ő fizet és legyen nála pénz ez a minimum. Nyilván nálam lenne és a részemet kifizetném még akkor is ha van nála. De ha már ilyenkor úgy áll hozzá hogy nincs nála pénz akkor később mi lesz?
Az utolsó 4 mindegyike.
Parkba vizelés: ha nagyon nagyon elzárt helyen vagyunk sötétben és talál egy bokrot ami jól takar és elötte megivott 2 liter vizet akkor elnézem. Más esetben nem.
Puki: én is szoktam, nyilván nekem is működik az emésztés. De akkor legalább halkan tegye. O.o
Késés: ha elötte nem ír sms-t vagy hív fel, hogy ezért késik simán ott hagyom. Ha valaki tudja, hogy késni fog (mondjuk már indulás után 10 perccel nagy dugó van) akkor azt illik jeleznie.
Kaja: minden felesbe megy, így ha nem zavarja hogy eszem akkor nem gáz. De ha elvárná, hogy meghívjam akkor lelépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!