Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira mehetnék így? Végre elhívott randizni az a pasi akiért már régóta oda vagyok, szeretnék tetszeni neki. Minden vélemény érdekel.
2021. aug. 31. 15:22
1/57 anonim válasza:
Hát.. attól függ milyen a srác. Nekem ez sok lenne első randin, kivéve, ha rögtön szexelni akarunk. Én jobban szeretem a sportos, laza, hétköznapi ruhákat. Mondjuk én inkább sétálni szeretek, nem ilyen hivatalos helyekre menni, mint étterem stb. Ez a ruha olyan, mintha nagyon fel akarnád izgatni vagy valami nagyon híres vagy magas státuszú férfival ülnél be egy puccos étterembe. Nekem ez sok, de én ilyen laza vagyok.
2/57 anonim válasza:
Lehet ez így kicsit kirívó első randira, bár nem ismerem a pasi ízlését, ha tetszel neki biztos nem köt bele, én nekem személy szerint egy visszafogottabb szett jobban tetszene.
3/57 anonim válasza:
Egyetértek #1-el és #2-vel, inkább valami visszafogottabb, hétköznapiasabb ruha.
4/57 anonim válasza:
Visszafogottabb legyen,ez olyan mintha stripper lennél.
5/57 anonim válasza:
Ezzel kiírod magadra, hogy "Dugj meg!".
8/57 A kérdező kommentje:
A program ami biztosnak tűnik hogy beülünk valahova vacsizni, utánna elmegyünk sétálni és dumcsizni, aztán ha az előbbi kettő jól alakul akkor elmegyünk bulizni valahova.
2021. aug. 31. 16:14
9/57 anonim válasza:
Fáj az igazság kérdezo?
Kerdezted, megkaptad a valaszt.
Igy is qrvás.
Fogadd el!
10/57 anonim válasza:
És ebben a cipőben tudsz sétálni meg bulizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!