Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Bizonytalan velem szemben,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan velem szemben, hogyan tudnék segíteni, hogy ne legyen ilyen problémánk?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, nagyjából jól halad minden, De elég bizonytalan kettőnkel kapcsolatban, (az előző párkapcsolataiból tapasztalva) és szeretnék valahogy segíteni ezen. Én eléggé megkedveltem, és látom rajta, mennyire rosszul érzi magát, hogy korlátozza ezt az egészet. Bevallotta, hogy fél, hogy velem is úgy fog járni mint az előző kapcsolataival. (Elmondta, hogy kihasználták, és átverték a volt barátnői, és természetes, hogy fél mi lesz velünk.) Hogyan tudnék segíteni neki? Mit kéne tennem?

És elnézést a sok szóismétlésért

2021. aug. 29. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Elég gyakori probléma ez... De ezt neki kell magába elrendezni, te max annyit tehetsz hogy mellette állsz, támogatod, és nem csinálod azt amit azok a ribik.
2021. aug. 29. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is elmondhatom magamról (hogy a barátnőim többnyire kihasználtak). Ezt magában kell helyre tennie, mert ez bizalmi probléma, és ha nem bízol valakiben, hiába mondja, hogy bízz benne, nem fog menni. Én a magam részéről úgy kezelem, hogy mindenkiben ott a lehetőség, a jó és a rossz is. Benne van a pakliban, hogy megint ki fognak használni, de az is hogy olyan embert találtam akivel boldog leszek. Ha mindenképp beszélni akarsz vele erről, talán azt tudod neki mondani, hogy gondolkodhat úgy, hogy te is csak ki fogod használni, de akkor eldobja annak a lehetőségét, hogy talán rátalál az "igazira". Nyitottan kell hozzá állni, és ha úgy érezi, hogy kihasználják, akkor arról beszélni kell, ha ez nem segít akkor pedig ki kell szállni abból a kapcsolatból. Talán ha ezt elmondod segíthet, de ehhez az kell, hogy nyitott legyen és elgondolkozzon ezen.
2021. aug. 29. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Tölts vele rengeteg időt és mindig legyél nyitott és őszinte.Ne erőltess semmit és legyél megértő.Ne kérdezgesd az előző kapcsolatairól,majd ha készen áll és beszélni szeretne róla elmondja.Próbálj egy kicsit olvasni a gesztusaiból.Sok türelem fog kelleni de sok sikert<3
2021. aug. 30. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

ui: Az ilyen emberek sokszor leplezik az érzéseiket és könnyen hazudnak róluk.Gondolj mindig rá hogy ő mit érezhet valójában.

Nem volt még ilyen kapcsolatom a választ magamból indulva írtam.

2021. aug. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!