Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tudom nem itt kéne feltennem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom nem itt kéne feltennem a kérdésemet de már elég bizonytalan vagyok az egészben. Help?

Figyelt kérdés

Helló.

18 éves lány vagyok, Pesti. Egy átlagos suliba járok, és végzős vagyok. A történtek ott kezdődött hogy 11 -ben jött egy új srác a sulinkban osztálytársam lett. Már az első pillanattól érezni keztem valamit iránta pedig nem szokásom és nem hittem a szerelem első látásban. Épp évnyitó volt és megint úgy voltam vele hogy jaj megint egy osztálytárs, egyik barátnőm ismerte is és azt mondta eléggé zűrös.. Ahogy teltek a hónapok jött az október, november és én egyre jobban megszerettem,mint a többi lány osztálytársam is. Egyik novemberi nap bejelolt Facebookon, bevallom nem mertem egyből visszajelölni mert mi van ha csak szivatas vagy ilyesmi aztán másnap vissza jelöltem. Sosem felejtem el azt a napot épp egy nyelvtan beadandot írtam és rám írt.. Rendesen el kezdett remegni a kezem annyira izgatott voltam. Aztán egész este irkálunk.(itt közölte felém hogy "megtalálta szerinte az igazit, rám értette). Másnap jött a suli és szépen kicsinosíottam magam, hogy hátha odajon beszélni de nem tette. Mintha mi sem történt volna hozzám sem szólt csak köszönt reggel. Jöttek a hónapok és el jutottunk odáig hogy suli után találkozunk (utolsó napunk volt a nyári szünetig) aztán eléggé gázosra sikeredett mivel egyik osztálytarsam el kezdett ott dumálni vele aztán eszébe jutott hogy még valamit el kell intéznie és ott hagyott. Haza mentem eléggé szarul esett de jolvan. Nyári szünetben is irkálunk találkoztunk egyszer az is szarul sült el, mert a barátnőm velem volt és állandóan beszélt.. Elértük a 12. Évfolyamot. Szóval nekem ez az év elég kemény volt lelkileg (ha nem zavar nem részletezem). Keringőn én kértem fel táncolni mivel mindenkinek nemet mondott gondoltam én is megpróbálom igent mondott. Aztán jöttek a próbák párszor nem volt és az is rosszul esett mivel alig tudott valamit ,de aztán sikerült megtanulni együtt és szalagavató is jó volt. Aztán jött az utáni buli ahol hozzám sem szólt másik lány osztálytársammal beszélt, itt betelt a pohár és hazamentem sírva. Februárban elhívott egy újabb találkozóra ami nem jött össze mivel nekem aznap dolgom volt. Ebben a hónapban ismerkedtem meg egy másik sráccal a neten vele alakulgattak a dolgok, egyik lány osztálytarsam kérdezte hogy van valakim? Én még rá vágtam hogy alakulóban. Azért mondtam ezt mivel úgy éreztem így tudom a legjobban elfelejteni őt, és meg is tudta hogy lehet valakim. Azóta nem likelte a képeimet, nem írt.. Nagyon hiányzik mert nagyon szerettem de annyit próbálkoztam és próbáltuk de nem jött össze.. (közre tett egy másik lány osztálytarsam is aki lehordott neki mindennek). Egyre kevesebbet jártam iskolába a problémáim miatt, aztán itt jött az érettségi, most válunk el egymástól. Nem tudom hogy hogy tudom elfelejteni, az a rossz is hogy ahová ő megy az nem valami közel van ahova én megyek.. Lehet itt kérdezitek hogy miért nem írok rá? Mert úgy érzem hogy már nem érez semmit, és ő feladtta. Szeretnék valami jó tanácsot kérni tőletek, esetleg hogy tudnám elfelejteni és egyáltalán lehet e ebből még valami. Érzett valamit ő is mivel párszor közölte felém.. Ha valami zavaros kérdezzetek, és köszönöm aki elolvassa.

2020. jún. 7. 04:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozások terén ez elég gyenge volt.

Vagy az ő haverja volt ott, vagy a te barátnőd, vagy dolgod volt. Nyilvánvaló, hogy nem mer olyan egyértelműen nyitni, ezért nem írt tovább, mikor úgy latta, esélytelen.

Írj neki. Hívd el egy randira -kávé, séta akármi-, csak őt (veled sem megy barátnő!), és ezeket, amiket itt leírtál, szépen meséld el neki.

2020. jún. 7. 06:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem értem egészen. Egyszer azt írta, megtalálta az igazit, és utána nem is beszélgetett veled? Ez furcsa. Én hagynám a fen ébe. Egyáltalán miért te kérted fel táncolni? Legyen már önérzeted!!!!!!!
2020. jún. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!