Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer szerelmes vagyok, egyszer teljesen bizonytalan?
Egyszer teljesen szerelmes vagyok belé, máskor meg olyan érzéseim vannak, hogy:
-lehet, hogy mégsem passzolunk annyira, mint ahogy azt gondoltam.
-kis problémákból elefántot csinálok, azt látom, hogy hosszú távon ezekből problémák lehetnek. "Ha már most problémázok a személyiségének ezen részével, 1,5 hét után, akkor mi lesz később?"
-Sok minden közös bennünk, pár dologban eltérünk, de valamiért elérem azt, hogy az a pár különbség elnyomja a sok közöst.
-És még sorolhatnám. Szóval nagy kilengéseim vannak.
Előző kapcsolatomban is gyakran felbukkant ez a bizonytalanság, szinte végig, lehet, hogy indirekt ez is okozta a végét. De ott ez később alakult ki, és azért, mert (véleményem szerint) nem passzoltunk. Hallgatnom kellett volna magamra, engednem kellett volna a bizonytalanságnak, nem kellett volna eddig húzni.
De itt pedig 1,5 hét után ilyeneket érzek.
Nemet nem írok, mert nem hiszem, hogy számít.
Azét a tini párkapcsolatokba írtam, mert nem hiszem, hogy egy felnőttnek ilyen problémái lennének.
Nektek volt már ilyen? Miért érzem ezt? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!