Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a lányt. Valaki segítene? (Többi lent)
Megpróbálom rövidre fogni.
Van egy lány aki bejön. Eddig úgy láttam ő is szimpatikusnak tart engem. Pl mikor azt hitte nem látom engem nézett, amikor barári társaság egszerre nevetett az én szemembe nézett. Úgy voltam vele elkezdek udvarolni neki. De egyik nap, véletlenül össze futottunk. És hát mikor szemébe nézte ő egy pillanatra elnézett, aztán vissza. És beszélgetésünk alatt ez ment. Azt mondja, hogy sietnek, majd ír (barátnőjével volt) de ez nekem valahogy olyan lekomppintás volt.
Nem értem, mert egy ideig vissza se jelölt instán, de megnézte a storymat, meg ez után az eset után is.
Nem értem.
Nem volt még barátnőm, nincs sok tapasztalatom, ezért kérek segítséget.
A lányok is lehetnek félénkek, bizonytalanok, szégyenlősek, stb.
Pl. van, aki attól fél, hogy ha visszajelöl, akkor ennek túl nagy jelentősége lesz, és ha később meggondolja magát, vagy kiderül, mégsem érzi jól magát azzal, akit visszajelölt, már nem visszakozhat, macerás lesz szakítani, rossz híre lesz, stb....
Ne félj pofára esni!
Könnyen lehet, hogy fél nyitni, mert ugyanúgy fél attól, hogy pofára esik.
Ne ess a lábai elé, ne vallj szerelmet! De bátran írj neki, hogy szeretnél vele találkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!