Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel alakulgat de nem tudom hogy hova menjünk találkozni😬 valaki tudna mondani egy jó helyet ahol jókat lehet beszelgetni meg esteleg setalni? (Pest megyében lakunk)2021. aug. 21. 19:33
1/4 anonim válasza:
Mondjuk ha szereti az állatokat akkor elviheted az Állat- és Növénykertbe. Szerintem az is egy aranyos program.
Esetleg elviheted még valami “extra” programra. Bobozni vagy Gokartozni. Vagy ha meleg van esetleg strandolni vagy ilyesmi. Moziba nem ajánlom mert véleményem szerint (lány vagyok) ezt soha nem értettem ez mire jó. Ott csak a filmre koncentrálsz és nem is igazán tudjátok megismerni egymást, de ha egy olyan helyre mentek ahol tudtok beszélgetni és még közös élményt is szerezni az nagyon jó tud lenni. Vagy egy olcsóbbik megoldás, egy parkba sétálni esetleg enni valamit.
2/4 anonim válasza:
Esetleg Pesten a Ligetben. Gyömrőn is van 2 tó, az egyik ilyen strandos, a másik horgászós, ami körül sétálni lehet. Igazából ennyi jut most eszembe, de remélem összejöttök :)
3/4 anonim válasza:
Margitsziget. Nyugis hely, lehet beszélgetni és sétálgatni is.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat 😊
2021. aug. 22. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!