Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik talin gáz ha nem volt csók? Pedig már elég
közel ült hozzám, de nem csókolt meg. 17l
Szerintem nem gáz van aki lassabban halad vagy csak félénkebb, ha annyira zavar kérdezz rá
21/F
2021. aug. 20. 04:34
Nem gáz, kezdeményezhetsz te is... Én a 3. randin megkérdeztem a barátom, hogy miért nem csókolt még meg, és csak annyiról volt szó, hogy nem akarta elsietni, és nem tudta, hogy én akarom-e
2021. aug. 20. 06:15
Több oka is lehet:
- félénk,
- nem akarja, hogy te erőszaknak vedd,
- a csók már kötődés, előbb jobban meg akar ismerni,
- mert ő így látja jónak.
2021. aug. 20. 06:35
Nálam az 5.randin volt csók. És így sokkal jobb volt, már benne volt a várakozás és a vágyakozás érzése, és abban a pillanatban azt sem tudtam hol vagyok. Olyan volt mint a filmekben. Érzelmes csók volt, nem elkapkodott.
Nem akartam kezdeményezni, úgy gondoltam döntsön ő. Én tartom magam ahhoz, hogy lány ne kezdeményezzen. Legalábbis ne úgy, hogy az első csókot a lány adja.
Előbb meg akartuk egymást ismerni, és nagyon lassan közeledett felém. De ez így volt szép.
Fél éve vagyunk együtt, lelkileg nagyon közel vagyunk egymáshoz.
2021. aug. 20. 07:55
Nem, sőt. Nem kell sietni, ráértek.:)
2021. aug. 20. 09:52
Akkor kezdjétek el, amikor elérkezettnek látjátok az időt. Ne mások legyenek a példák, hanem ti, saját magatoknak.
2021. aug. 20. 13:37
3. Randin már veszekedni kell az elsőn egy pipának bele kell férnie.
2021. aug. 21. 11:01
8/10 anonim válasza:
Megérzitek, mikor jön el az ideje.
2021. aug. 21. 14:42
Nagyon túl van ez lihegve. Igazából kb. tök mindegy, hogy milyen gyorsan haladtok. Van, aki már az első randin szexel, van, aki az 5.-en csókolózik, egy a lényeg, hogy mindkettőtöknek kb. megfeleljen a tempó, de, hogy konkrétan mi az a tempó, az tök mindegy. A kezdeményezés meg... az is mindegy. Nincs olyan, hogy a lány nem kezdeményezhet. Illetve létezik egy ilyen szokás, ami hát... elég kényelmes a lányoknak :D Én 8 éve vagyok együtt a feleségemmel, remélem vele is fogok megöregedni, és nálunk ő kezdeményezett rendesen, az első randin szexeltünk, és egyáltalán nem bántam :D Pedig nekem eszembe se jutott volna, dehát a legtöbb pasi ezt nem bánja :) Szóval csajok, egész nyugodtan kezdeményezzetek :) 37F
2021. aug. 25. 15:02
Van, aki még a kilencediken is korainak tartja.
.
Kezdeményezni szó nélkül is lehet, ismert mindenki számára a "ráutaló magatartás".
2021. aug. 26. 16:38
Kapcsolódó kérdések: