Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy “ ahogy szeretnéd” ?
Egy hete beszéltük meg egy sráccal, hogy randizunk. Próbáltam megkérdezni tőle, pontosan melyik nap lenne. Azt mondta nem tud konkrétat mondani. Ezen a héten kellett volna valamikor találkoznunk. Nekem a hétvégém már foglalt. Azt mondta nem gond. Mivel kedd van, szerettem volna ha konkrétat mond. Erre azt mondta, hogy megy motorozni a haverjaival, nem tudja mikor lenne jó. A kommunikàció is kb ezekben merült ki. Régebben sokat beszéltünk, most meg egy-egy szóban válaszol. Óránként kb. Úgy döntöttem hagyom a francba. Leírtam neki, hogy hagyjuk a találkozót mert nem igazán tesz érte semmit, hogy összejöjjön. Erre annyit írt: “ Ahogy gondolod:/ “ .
Mi lehetett itt a valós ok? Minek hitegetett az elején?
"hogy gondolod:/"
Ez mindent elmond, nem is vagy fontos neki.
Két lehetőség van:
1. Már nem érdekli/érdekled igazán.
2. Kiváncsi meddig vagy képes elmenni érte, hogy összejöjjön.
Ha nem ajánlott gyorsan egy időpontot, mert hogy mindenképp szeretne találkozni, hanem azokra a szavaidra, hogy hagyjátok abba ő azt válaszolta, hogy "ahogy gondolod", ez egyöntetűen azt jelenti, hogy legyen úgy, ahogy gondolod. Azt pedig, hogy hogyan gondolod, már tudattad vele: jobbnak látod abba hagyni. Talán örül neki, hogy nem kell egyenesen visszautasítania Téged.
Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!