Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el vagy írjak rá, hívjam el valahova?
Figyelt kérdés
Nemrég észrevettem hogy nemcsak a fiúk de a lányok iránt is kezdek érdeklődni. Alapvetően nem zavar de most már bejön egy konkrét lány akivel régen egy suliba jártam. Viszont nem tudom hogy bi vagy leszbi e es így picit félek csak úgy rairni mert lehet kitálalná. Célszerűbb elfelejteni?2021. aug. 13. 13:32
1/5 anonim válasza:
Hívd el valahová magaddal. Ha úgy nem érdekled, akkor csak egy baráti találkozó volt.:D
2/5 anonim válasza:
Először csak írj rá, érdeklődj, hogy hogy van. Aztán, ha már beszélgettek egy ideje, kérdezd meg, hogy "Eszedbe jutott már valaha, hogy kipróbálnád lánnyal?". Pozitív válasz esetén mondd el neki, hogy szeretnél vele személyesen találkozni, mert el szeretnél mondani valamit, amit chaten nem lehet. (Ebből valószínüleg tudni fogja.) Ha viszont negatívan reagál, nem kell közölnöd vele, hogy magad miatt kérdezed.
3/5 A kérdező kommentje:
Okes
2021. aug. 13. 15:27
5/5 anonim válasza:
Te tiszta bolond vagy, menj dugаsd meg jól magad egy fiúval s felejtsd el a lányokat lány ként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!