Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő első randin?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő első randin?

Figyelt kérdés

Lehet félrevezető a kérdés, mert nem mondanám randinak, mert túl bonyolult a sztori. A lényeg, hogy találkozok egy lánnyal, akit kedvelek. A kérdésem az, hogy hogy kéne öltözködnöm, mire figyeljek oda, mit figyeljek meg rajta, mint jel vagy pozitív, vagy negatív irányba, bármi jótanács, ilyenek. Ha kell több részlet, akkor írjatok privibe magatokról egy-két sort, nehogy bármi közös ismerős legyen :D

Mindenkinek előre is köszönöm!

2021. aug. 8. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem jöttek be a "sablon" dolgok. Pl.: Várasd meg egy 10 percel,inget húzz,ne nyomulj nagyon. Egyik sem jött be amikor magamat adtam,és kicsit jobban nyomultam a lányra akkor jutottam el valameddig.

Sokszor volt az hogy egyből megcsókolt első randin egy lány (vagy volt hogy több is lett belőle)...szóval ennyi,add magad aztán szard le mi lesz az eredménye.

2021. aug. 8. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Viseld a szokásos öltözékedet, mert abból látja, hogy mire számíthat a jövőben.

Beszédtéma legyen az iskola, mi szeretne lenni a jövőben, mi érdekli, sportol-e, van-e házikedvence.

Ezek után beindul magától egy kölcsönös beszélgetés. Az a fő, hogy ne mobilozz, hanem vele törődj. Az égvilágon bármiről beszélgethettek, ami érdekel Téged róla és őt rólad. Nem baj, ha kis dolgokban nem egyeztek meg. A angy dolgok a lényegesek, amik miatt nem lehet kölcsönös a vonzalom.

Sok sikert!

Ffi.

2021. aug. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!