Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik osztálytársam elhívott randizni. Vagyis csak talizni és bulizni de remélem hogy ő is randinak gondolja. Én évek óta odavagyok érte. Szerelmes vagyok belé. Nem akarom elszalasztani az "esélyt" és szeretnék tetszeni neki. Jó lenne ha így mennék?
2021. júl. 28. 18:42
11/26 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondta hogy mozi után elmegy egy buliba mert meghívták. Nem mertem rákérdezni hogy engem is visz e. Remélem hogy igen!
2021. júl. 28. 21:25
12/26 anonim válasza:
Elhívott randira, tehát tetszel neki. Ha eddig nem hívott a buliba, a semmiből valószínűleg nem fogja bedobni. A ruha nagyon sok, borzalmas lenne egy laza randira.
Légy türelmesebb. Ha folytatod ezt az erős nyomulást, elég hamar elfogod üldözni.
13/26 A kérdező kommentje:
12: hát lehet hogy igazad van de annyira bejön!
2021. júl. 29. 06:39
14/26 A kérdező kommentje:
Ha biztosan tudnám hogy nem visz el bulizni akkor nem ezt venném fel de ha meg elvisz akkor nem lenne lehetőségem átöltözni ebbe buli előtt. :(
2021. júl. 29. 06:43
15/26 anonim válasza:
És nem lehetne olyan ruhát felvenni, ami nem túl giccses de vállalható egy buliban is?
16/26 A kérdező kommentje:
Ezen mi a giccses szerinted? Ilyen "bulizós" ruhám nincs több csak ez.
2021. júl. 29. 16:30
17/26 anonim válasza:
szerintem inkább vegyél fel egy sima ruhát mivel az buliba és moziba is megfelel ,ezzel sincs baj csak nayon csillog és nagyon azt sugallja hogy bulizni szeretnél menni
18/26 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretném ha magával vinne
2021. júl. 29. 17:51
19/26 anonim válasza:
Az lehet, csak továbbra sem fog. Nem túl egészséges amit csinálsz (ha nem csak egy trollkodás az egész), kb. egy őrült benyomását kelted.
20/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok őrült nyugi :D Tényleg nagyon nagyon bejön a pasi, remélem összejövünk majd. Rajta múlik csak.
2021. júl. 29. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!