Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársamnál kezdeményezni?
Még a tanév elején érkezett az osztályomba, egy nagyon kedves, aranyos lány (17). Hozzá foghatóval, még nem találkoztam szóval eléggé megtetszett. Egész jól kijövünk egymással, lehet vele hülyéskedni (vevő a humoromra), amikor a tekintetünk összefut, akkor mindketten mosolygunk.
Amióta elkezdődött újra az online oktatás, azóta sajnos nem nagyon tudtam vele beszélni. Amint újra elkezdődik a suli, elszeretném hívni valahová pl.: kávézni vagy valami.
Némi tanács, hogy mire figyeljek egy lány elhívásánál és egy potenciális első randinál, mert még sosem csináltam ilyet?
Amúgy 16/F vagyok
Szia, szerintem az az egyik legfontosabb, hogy magabiztos legyél. Amúgy meg ki nem szarja le, hogy osztálytárs!? Egyszer élünk szóval még szép, hogy kezdeményezz. Írj rá valami kamu indokkal házi/doga vagy valami ilyesmi ésutánna vidd át a beszélgetést valami másba: pl.: Amúgy milyen napot volt?valószínűleg át fog rajta látni és ha tényleg érdekled ő is add jelet, hogy okés a dolog.
16/L
"egy nagyon kedves, aranyos lány (17). Hozzá foghatóval, még nem találkoztam"
Erre csak annyit mondok hogy vigyázz, vigyázz.
Csodás lesz majd összejönni egy olyan csajjal, aki nem rég szakított és tuti, hogy még gondol az exére.
Ezen felül osztálytárssal NEM jövünk össze. Max az utolsó (jelen esetben 12. osztály) 1-2 hónapjában. Ha rosszul menne gáz lenne egymást nézegetni még évekig, hónapokig.
Házi nyúlra nem lövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!