Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek vele öszze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele öszze?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon helyes fiú Sz.Balázs a neve (de ez nem lényeg) és szoktunk beszélgetni és nagyon tetszik nekem és már beleültem az ölébe is és éreztem hogy felállt neki.Ez jelent balamit vagy csak egy "férfi" reakcio volt?De a fő kérdésem hogy irjak rá és ha találkozunk akkor hol?Milyen randi ötleteitek vannak?

2021. júl. 28. 17:35
1 2
 1/13 anonim válasza:
74%
En eloszor mindenkepp megkerdeznem a pontos szuletesi idejet hogy a horoszkopjat tudjam. Ha az rendbe van, es meg az utan is beszeltek akkor valamennyit varnek hatha o hiv el, viszont ha o nem akar akkor en kezdemenyeznek. Randi otletnek jo a mozi vagy egy seta
2021. júl. 28. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Azt jelenti hogy "Sz. Balázs" kanos volt.

Ráírhatsz, ha te is kanos vagy.

Egyébként jó troll kérdés.

2021. júl. 28. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem lényeg, hogy Sz. Balázs, de azért kiírod! Persze, ölben ülve pont azt érzed, hogy felállt neki..

Kicsit kamuszagú..

Úgyis a farkára mész a Bazsinak, akit most jól beégettél, akkor nem mindegy hogy a holdfényben sétáltok kézenfogva, vagy a sarki kocsmában isztok vmi olcso sört?!?

Úgyis az a vége, hogy bazsival az agyban kotsz ki..

2021. júl. 28. 17:40
 4/13 A kérdező kommentje:
#2 semmi trollság nincs benne csak ha véletlenül magára ismer
2021. júl. 28. 17:42
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 érzed ha beleülsz és egyszer csak valami alul kemény és piszkál
2021. júl. 28. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Fiataloknak nagyon konnyen fel szoktak állni.
2021. júl. 28. 17:49
 7/13 A kérdező kommentje:
#3 amugy egyáltalán nem égettem be azt se tudod hány éves hol lakik és amugy mégmielött jönnének a "hány éves vagy cica az én ölembe is beülhetnél privátok" most válaszolok 20 vagyok és nem szeretnék
2021. júl. 28. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy ölébe ülve valami keményre ültél, ill. valami megkeményedett, az ebben a korban magától értetődő reakció és szinte semmi közelebbit, fontosat nem jelent.

Olyan helyen találkozzatok, ahol emberek is vannak: utca, park, állomásépület. Onnan elmehettek, elsétálhattok máshova. Ha invitál üljetek be valahová, de ezt ne Te kezdeményezd, legfeljebb, ha nagyon szomjas vagy, vagy toalettre kell menned. A mozi nem a legjobb az első találkozóra, mert nem tudtok beszélgetni, legfeljebb elgondolkozni azon, hogyan tovább.

Ha szerettek képtárba, múzeumba menni, ott a látványra való reakcióból megtudjátok mire, melyikőtök, hogyan reagál.

2021. júl. 28. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod<3
2021. júl. 28. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Tudod ki ültetne téged az ölébe Hannácska! Te kis R****!
2021. júl. 29. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!