Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be inkább?
Figyelt kérdés
Tudom, relatív kérdés, de inkább egy bevállalós, vicces, hangos és élénk/élettel teli személy jönne be, vagy egy visszahúzódó, csöndesebb típus? (Személy szerint én mindkettőt csípem)2021. júl. 27. 19:53
2/11 anonim válasza:
Mindkettő érdekes lehet, de én is inkább a csendesebbet választanám
4/11 anonim válasza:
"bevállalós" mit takar? Ha hűséges akkor legyen a vicces élettel teli
Ha nem akkor nem xd
5/11 anonim válasza:
Én magamról sem tudom, melyik típusba tartozom pontosan. Idegen környezetben inkább visszahúzódóbb, komolyabb vagyok, azonban a barátaim társaságában már az első opció illik rám jobban. Mindkettő típus lehet jó, azt hiszem magamból kifolyólag az arany középút lenne a megfelelő.
7/11 anonim válasza:
Inkább a csendesebb, bár egy pontosabb leírás megkönnyítené a választást.:)
8/11 anonim válasza:
Inkább legyen csendes, visszahúzódóbb, de azért ne legyen egy élettelen zombi, akiből harapófogóval kell kihúzni mindent. 20/F
10/11 anonim válasza:
Vicces hangos, mert en inkább a csendes visszahuzodo típus vagyok, és az ellentétes emberek könnyebben kihúznak a csigahazambol (nem csak parkapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!