Melyik festék inkább? (revell) aqua vagy enamel? melyik és miért? és ha az enamel hova öntsem a megmaradt festéket? (ecsettel dolgozok)
Ha csak a revellből lehet vàlasztani, akkor az enamel. Nekem azzal van több tapasztalatom. Meghigítva, több rétegben szépen fed, előàrnyékolàsra is van lehetőséged, korlàtozottan, ha ecsettel festesz. Fújàsàról semmit nem tudok mondani.
Hàtràmya, h baromi büdös, és egy akril lakk mindenképp javasolt a lezàràsàra, màr ha bemosni, koszolni is szeretnél.
Ugye a bemosók java szintén enamel és lakkréteg nélkül simàn feloldja a normàl festésedet is.
Melyik tankot csinàlod?
Nem muszáj revell csak de én ehez értek jobban már amennyire értek melyik másik festékeket ajánlnád? A bemosót meg lakkokat még ilyen egyebeket még nem használatm
Eddig egy sd kfz 173 as jadgtpanther-t csináltam
Mosteléggé populàris pl az Ak, Vallejo akrilok csalàdja. Valamivel jobban bírja a tüdőd is, deköltsége az àtàllàs, ha revellből be vagy tàrazva. Mindkettővel lehet szépen dolgozni, nekem az akrilok a rövidebb szàradàsi idők miatt is szimpatikusabbak.
Szóval basic festést csinàlsz?
Ha esetleg nekikezdenél később a koszolàsnak, bemosàsnak, akkor is egyszerűbb egy akril alapon dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!