Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik festék inkább? (revell)...

Melyik festék inkább? (revell) aqua vagy enamel? melyik és miért? és ha az enamel hova öntsem a megmaradt festéket? (ecsettel dolgozok)

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 22:12
 1/5 Noren1989 ***** válasza:

Ha csak a revellből lehet vàlasztani, akkor az enamel. Nekem azzal van több tapasztalatom. Meghigítva, több rétegben szépen fed, előàrnyékolàsra is van lehetőséged, korlàtozottan, ha ecsettel festesz. Fújàsàról semmit nem tudok mondani.

Hàtràmya, h baromi büdös, és egy akril lakk mindenképp javasolt a lezàràsàra, màr ha bemosni, koszolni is szeretnél.

Ugye a bemosók java szintén enamel és lakkréteg nélkül simàn feloldja a normàl festésedet is.

Melyik tankot csinàlod?

2020. okt. 25. 07:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem muszáj revell csak de én ehez értek jobban már amennyire értek melyik másik festékeket ajánlnád? A bemosót meg lakkokat még ilyen egyebeket még nem használatm

Eddig egy sd kfz 173 as jadgtpanther-t csináltam

2020. okt. 25. 10:24
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Mosteléggé populàris pl az Ak, Vallejo akrilok csalàdja. Valamivel jobban bírja a tüdőd is, deköltsége az àtàllàs, ha revellből be vagy tàrazva. Mindkettővel lehet szépen dolgozni, nekem az akrilok a rövidebb szàradàsi idők miatt is szimpatikusabbak.

Szóval basic festést csinàlsz?

Ha esetleg nekikezdenél később a koszolàsnak, bemosàsnak, akkor is egyszerűbb egy akril alapon dolgozni.

2020. okt. 25. 10:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2020. okt. 25. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
A maradék festéket, piszkos hígítót legegyszerűbben befőttes üvegben lehet gyűjteni. Amikor megtelik, hulladékudvarban le lehet adni.
2020. nov. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!