Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok?
kettős jeleket kapok egy sráctól (akivel csak egyszer beszéltem eddig). folyamatosan szemezik velem (nagyon egyértelmű, hogy engem néz, amikor csak tud) és tudom, hogy nézegeti a facebook profilomat (ismerősök vagyunk). öt napja átküldtem neki egy cikket messengeren, az üzenetemet azóta sem nézte meg, és amikor megpróbáltam odamenni hozzá és beszélgetni vele, mindig "pont" elfoglalt volt, telefonált vagy elment az aktuális helyéről.
ez mit jelent?
18l, ő 21f
és mi magyarázza a facebook nézegetést?
a nézegetést nem képzelem be, ennyire hülye azért nem vagyok. :D mások is mondták, hogy folyamatosan néz, és csak akkor kapja el a szemét, amikor odafordulok.
ha folyamatosan néz, annak két oka lehet, valami nagyon furcsa rajtad xD vagy pedig tényleg bejössz neki.
Mondjuk, hogyha kerüli veled a személyes kapcsolatot, akkor lehet, hogy annyira a béka s*gge alatt van az önbizalma, hogy az már nagyon gáz.
Gondold át, hogy akarsz-e egyáltalán ilyen sráccal ismerkedni, aki megilyed attól, ha odamész a közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!