Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

kettős jeleket kapok egy sráctól (akivel csak egyszer beszéltem eddig). folyamatosan szemezik velem (nagyon egyértelmű, hogy engem néz, amikor csak tud) és tudom, hogy nézegeti a facebook profilomat (ismerősök vagyunk). öt napja átküldtem neki egy cikket messengeren, az üzenetemet azóta sem nézte meg, és amikor megpróbáltam odamenni hozzá és beszélgetni vele, mindig "pont" elfoglalt volt, telefonált vagy elment az aktuális helyéről.

ez mit jelent?

18l, ő 21f

2021. júl. 25. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Mit gondolnék? Nem tudom mi jár a fejében, bejössz neki valszeg, ahogy neked is ő.
2021. júl. 25. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem jössz be neki ha folyton elmegy mert “dolga” van. Ne legyél naiv.
2021. júl. 26. 00:16
 3/9 anonim válasza:
0%
Messze laksz tőlem? ;)
2021. júl. 26. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled, nem akar tőled semmit és próbál lerázni. Valószínűleg a nézegetést beképzeled, maximum azért figyelhet hogy tudja mikor meneküljön.
2021. júl. 26. 04:25
 5/9 A kérdező kommentje:

és mi magyarázza a facebook nézegetést?

a nézegetést nem képzelem be, ennyire hülye azért nem vagyok. :D mások is mondták, hogy folyamatosan néz, és csak akkor kapja el a szemét, amikor odafordulok.

2021. júl. 26. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

ha folyamatosan néz, annak két oka lehet, valami nagyon furcsa rajtad xD vagy pedig tényleg bejössz neki.

Mondjuk, hogyha kerüli veled a személyes kapcsolatot, akkor lehet, hogy annyira a béka s*gge alatt van az önbizalma, hogy az már nagyon gáz.

Gondold át, hogy akarsz-e egyáltalán ilyen sráccal ismerkedni, aki megilyed attól, ha odamész a közelébe.

2021. júl. 26. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nézegeti a face-ed? Lájkolgat?
2021. júl. 26. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem olvas, elmenekül előled. Egyértelmű hogy nem jössz be neki
2021. júl. 26. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a meglátásokat! akkor megy a kukába a srác lol.
2021. júl. 26. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!