Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az első csókotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés

Hogy történt?

Mennyi idősen?

Kapcsolatba vagy meg ismerkedés/randi időszakban?

És mennyi ideig tartott? (kb)

Valószínűleg holnap megfog csókolni egy fiú akivel randizok és én nekem ez lenne az első csókom..

Szóval tényleg minden érdekelne..

2021. júl. 13. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem volt, de ha lehet, akkor azt javaslom, hogy ne stresszelj rá nagyon. Ha jó lesz az idő és a helyzet, akkor össze fog jönni az magától, de csak rosszabb lesz, ha nagyon erősen gondolsz rá, nem szabad erőltetni ha esetleg nem akarod. Sok sikert a randihoz :)

19/F

2021. júl. 13. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 17 évesen volt az első csókom. Randizgató fázisban voltam a fiúval és mielőtt elköszöntünk volna a második randink után akkor mondta hogy szeretne nekem adni valamit.Természtesen tudtam hogy ebből csók lesz mivel beszéltünk erről már előtte. Hát furcsa volt számomra.Mivel nem éreztem a fiú iránt nagyon semmit ezért olyan semmilyen volt számomra.Egyből nyelves csókot kaptam és bevallom nem tudtam hogy kezeljem a szitut😂😅 Utána teljesen zavarba voltam hiszen az volt az első csókom.

Ne aggódj csak lazán. A fiú ha már jártas ilyen téren akkor majd segít neked és tanítgatni is fog hogy jó legyél. Senki se született úgy hogy jól csókol.Ez mind gyakorlás kérdése szerintem. Sok sikert a randihoz😇

2021. júl. 13. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedvesek vagytok😊
2021. júl. 13. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok.Hogy sikerült a randi?:)
2021. júl. 14. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon jo volt😇

És nagyon jo élmény volt a csók is😁

Holnap újra találkozunk mert ma nem tudtunk sokat együtt lenni

2021. júl. 14. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!