Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Instán + snapen (először tinderen) elkezdtem beszélni egy sráccal (szinte minden nap írt és rendesen beszéltünk) aki tök aranyos meg az esetem meg minden. Aztán randiztunk és azon úgy jött le hogy bejövök neki (nyomult meg aranyos volt a srác, de mondjuk lehet csak azért mert meg akart dugni). Utána meg már alig írt, alig beszélünk (és a legtöbbet is én kezdeményezem), most meg kikövetett instán. Szerintetek ez mi? Ezzel mit kezdjek? Vagy miért csinálhatta ezt?

És szerintetek megéri még beszélnem vele, legalább annyit, hogy akar e még valamit? Vagy megéri megírnom, hogy nem igazodok ki rajta?

Vagy kövessem az ő példáját (bunkózzak be, kövessem ki instán, töröljem snapen) és akkor így már tényleg esélye sincs ennek az egésznek? (Amit én nagyon bánnék, mert esélyes,hogy belezúgtam (vagy csak fellángolás, na mindegy, de azt hiszem már érzek valamit iránta), vagy nem tudom, de mindig örülök ha ír, akármennyire is le sem szar vagy bunkózik vagy kivételesen aranyos.) De legalább látná, hogy én is leszarom őt.

Szerintetek? Kivagyok már ettől de nagyon....

2021. júl. 10. 17:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy kicsit félek attól ami valószínűleg lesz ebből (azaz semmi, meg hogy végleg megszakad a kapcsolatunk), pedig én eléggé reménykedek benne (persze lehet, hogy reménytelenül), hogy nem ez lesz, és legalább talizunk még egyszer.
2021. júl. 10. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A legvalószínűbb ez alapján, hogy ő már nem akar semmit. Ne pazarold rá az időd. Ne írj neki többet. Ha mégis akarna valamit, írna. Ha nem keres pár hét múlva sem, kikövetheted, mert már úgysem fog. Nincs értelme ilyenekkel húzni az időt, meg reménykedni. Engedd el. Máskor meg inkább ne éld bele magad ilyen hamar.
2021. júl. 10. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor így játszmázni és manipulálni kell, mutogatni hogy ki szr le kit, már rég rossz. Alig írt, nem beszélt veled, nem volt következő találka, szóval ennek annyi.

Engedd el és ismerkedj mással, akit érdekelsz is. Kétlem hogy beleszerettél volna pár insta és snap chatelés alapján, egyszerűen bejött és reménykedtél hogy összejön, magyarul beleélted magad.

2021. júl. 10. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem egy egyszerű gyanútlan kérdéssel még próbálkozhatsz nála.Amivel vagy elkezdtek beszélgetni,és csak valami apró félreértés volt a háttérben,vagy továbbra is rideg lesz,távolságtartó.És akkor már biztosra tudhatod hogy mit akar.Vagy semmit nem.

De ennyi "alázkodás" szerintem még belefér,ha ennyire megérintett téged...ne ilyen büszkeséges dolgok miatt dobd el magadtól a boldogság lehetőségét.Mert lehet valami félreértés csak,vagy kel egy kis lökés neki.

De ne add ki magad,ami benned vannak érzések...csak próbálj meg gyanútlan kérdéssel teljesen snassz módon közelíteni,és meglátod mi történik.Ha akkor se pozitív a te szemszögedből,akkor felejtsd el,lépj túl rajta.

Tudom hogy ilyen helyzetben megy a büszkeség csata,de ha később esetleg összejöttök mert felülkerekedtél ezen a büszkeség dolgon,akkor úgy fogsz rá tekinteni hogy megérte.Főleg ha boldog pillanatokat éltek majd meg együtt.

2021. júl. 10. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy nem akar tőled semmit.
2021. júl. 10. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Magambol kiindulva ha egy randi utan bejon a lany, alig varnam hogy ujra beszeljunk es hogy ujra vele legyek, sajnalom de szerintem nem akar toled semmit a csavo
2021. júl. 10. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne fuss utána, felejtsd el, akad Neked más!
2021. júl. 10. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi, ne foglalkozz vele
2021. júl. 11. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!