Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nálatok mennyire mérvadó a lány has mérete?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szimplán érdeklődnék hogy a fiúknak mennyire szembetünő/zavaró egy lány hasi mérete?xd
Nem tudom konkrét hogy kérdezzek rá, szóval így "mekkora ami nagyon zavaró"?
Nem a végletekre gondolok hogy így "kismama méretű" vagy "hordó" vagy valami hanem így alapjában.
(Nem bántásból,rosszindulatból,veszekedés keltésből kérdezem csak érdekel hogy ti mit gondoltok.)
2021. júl. 5. 12:33
1/13 anonim válasza:
én pl. így definiálnám nálam, mi a tetszetős:
kockahas < has <= kis husis pocak
2/13 anonim válasza:
Egy kis has nem a világ vége. Az egész lány kövérsége mérvadó, nem fókuszálok a hasra. Nyilván mindenkinek más fér bele, nekem picit testesebb még belefér, de kifejezetten kövér nem.
3/13 anonim válasza:
Nem lehet így behatárolni, attól függ milyen a has hogy oszlik el stb. De egy kis poci nem probléma, néha jobb is:D Mindenkinek más.
4/13 anonim válasza:
Mint a lányoknak a f@sz méret, valakinek nagyon, valakinek nem annyira mérvadó.
5/13 anonim válasza:
Nem baj ha van egy kis pocak, az nagyon szexi.
6/13 anonim válasza:
kis has jó mert lehet rajta aludni de 1 dinnye méretű már undi
7/13 anonim válasza:
nekem a vékony lányok jönnek be. ha egy picit is dagadt az már kizáró ok
8/13 anonim válasza:
Soha nem méregettem egy lány hasát sem. Nekem pl bejönnek a duci lányok is, de ott is ránézésre tudom csak, hogy mi az ami még elfogadható. Láttatlanban nem tudok semmit mondani, ezt látni kell mindíg.
10/13 anonim válasza:
Vicc ,hogy aki azt mondja ,hogy a vékony lányokat szereti le van pontozva aki meg a ducikat az meg fel😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!