Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 16/F
Figyelt kérdés
Ráirtam egy lányra kb. 2 hete es beszelgettunk meg minden de abba maradt.
Viszont tegnap megint ráírtam, és pár óra beszélgetés után mondtam neki hogy talizzunk.
Azt mondta még jobban neg akar ismerni.
De nem értem, ez azt jelenti hogy nem akar talizni? Mert én mindig élőben tudtam csak ismerkedni instán bem tudok mit írni.
Ja, és mivel én már ráírtam 2x ezért igaz most neki kéne rám írni vagy hogy ha nem ír akkor hagyjam?
Lehet hogy még korainak tartja a találkozást, és még ismerkedni szeretne,vagy még soha nem volt randija és kicsit fél tőle.
2021. júl. 4. 10:35
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy akikkel találkozott eddig azokat mind ismerte.
De tök cuki volt amugy mindig visszairt egybol meg hajnali 3kor is es azt mondta hogy hagy aludni mondom nem miattad nem alszom xd
Aztán még beszéltünk és mondom hagylak aludni és ugyanezt írta, mégis bealudt egyből😂
2021. júl. 4. 11:08
4/10 anonim válasza:
Nem nem akar talalkozni csak meg jobban meg akar ismerni.Valoszinuleg voltak rossz tapasztalatai.En most nem irnek neki es ha nem ir 2 nap mulva se utoljara rairnek ha utanna se keres magatol engedd el.Kerdezd meg hogy van e kedve hivasozni ha nem szeretsz chatelni.
2021. júl. 4. 13:30
5/10 anonim válasza:
Mi ez a vergődés, h most 1,5 napig várok aztán írok... Javasold h ismerkedjetek meg személyesen...
2021. júl. 4. 13:58
6/10 anonim válasza:
5# Mondta a lany hogy nem akar meg talalkozni akkor hiaba ajánlja hogy ismerkedjenek meg szemelyesen:/
2021. júl. 4. 14:01
7/10 anonim válasza:
Pár óra irkálás után nehéz újat mondani.
2021. júl. 4. 14:58
8/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ma ne irjak ra es ha nem ir akkor hagyjam?
Mert olyan szep hogy eszem megall
2021. júl. 4. 19:52
9/10 anonim válasza:
ha ma írtál rá akkor ne csak ma hanem holnap se. Legyen olyan nap, napok amikor egyáltalán nem keresed. Értem én hogy szép, de ha ő nem érez semmit, ugy sem hagyja hogy járjatok.
2021. júl. 4. 19:54
10/10 anonim válasza:
Akkor írd neki azt: Ha szimpatikus vagyok neked (illetve illemből: Neked), akkor kérdezzél, hogy jobban megismerhess, fogok válaszolni. És ha nem kérdez semmit, akkor nem tetszettél neki.Vagy túl fiatalnak tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!