Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randinál kinek kéne utaznia?
Én azt mondanám, hogy a férfi utazzon
17/f
Ugyanaz vagy akinek volt az a "szuper" randija 1 kérdéssel lejjebb? :)
Első randin szerintem illik a pasinak a csajhoz
Függ a körülményektől is, hogy mennyire ismeritek egymást, stb., de valószínűleg a pasinak, mert a lány biztonságosabbnak érzi magát a saját városában, meg talán így illik. A félút is teljesen jó.
Később általában az utazik, akinek fontosabb a kapcsolat. Ha a lány sosem vagy alig utazik a sráchoz, akkor az sokat elárul mennyire érdekli őt a másik.
#8,
ismét végigolvastam a válaszokat, de senki sem írta azt, amit Te írtál, hogy butaság hogy a lányok nem utazhatnak. Igen, utazhatnak. A válaszolók többsége azt írta, hogy ELDSŐKÉNT inkább a fiú utazzon. Egyikünk írta is, hogy jobb, ha a lány a saját környezetében, általa ismert helyen találkozik először a fiúval. Ezt én is logikusnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!