Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen egy randihoz?
Ha a lány felvonatozik 1 órát Pestre (mivel a srác pesti) úgy, hogy nem szereti azt a várost és vakon van ott konkrétan xd. (És utána persze még 1 órát haza.) És még ehhez hozzájön, az hogy a srác 30 percet késett, ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy pár percet késik csak. Eközben a lányt le is szólítják ott, meg el is hívnák. Aztán kiderül, hogy a srác kb csak 1 órát tud maradni, mert találkozik haverjával. És az 1 óra alatt is kb csak nyomult meg fogdosott, csókolgatott stb (a lány nem utasította vissza, mert bejött neki a srác meg kedves, aranyos volt vele) viszont alig volt beszélgetés, ismerkedés, olyan mintha meg sem akarta volna ismerni a lányt. Ráadásul még nekiáll telefonálni is. És utána ha kicsit flegma a lány még a fiúnak állt feljebb.
Kb ennyi a lényege a sztorinak.
Szerintetek ez milyen? Ti adnátok ennek még egy esélyt? Vagy teljesen off?
Ezt most komolyan kérded?
Te ezek után még gondolkozol rajta?
Szerinted az ágyban mit művelne veled?
Én már akkor lekoptattam volna, amikor 1 órát késett... Szóval én nem adnék.
Plusz ha csak nyomulni és fogdosni akart, akkor nem nehéz kitalálni, hogy mi a célja. Messziről elkerülném.
Mellőzd még a levelezést, bármilyen választ is.
Igaz, én a feleségemmel egy városban laktunk (kollégiumokban, közel egymáshoz), de megbeszéltük (akkor még nem volt mobil), hogy 5 percnél tovább nem várunk, de 1 óra múlva ismét elmegyünk a megbeszélt találkahelyre. Ezzel védtük ki a barátaink, barátnőink gúnyos kacaját, hogy "ahá, nem jön a lány (vagy a fiúja) ő meg várakozik." Működött, inkább előbb ott voltunk, most már házasok avgyunk néhány évtizede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!