Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam találkozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam találkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiú, aki régóta tetszik. Nagyon sok jel arra utal, hogy ő is így érez irántam, de nem tesz lépéseket... Elhívjam találkozni? Vagy Ne? Vagy esetleg elintezzem, hogy hazakiserjen?

Mostanában van egy olyan érzésem, hogy olyan közel vagyok hozzá, de nem is tudom... (átvitt értelemben közel )

Legyszi komolyan válaszoljatok!MMindenkinek köszi :)

2021. jún. 23. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd. A fiúkban sem mindig van meg a szükséges bátorság.
2021. jún. 23. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha elhívjam, akkor hova? Mit csináljunk?
2021. jún. 23. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre az is elég amúgy ha hazakísér, és közben megbeszélitek
2021. jún. 23. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hívd el sétálni, közben beszélgessetek, de az is jó ötlet, ha megkéred, hogy kísérjen haza.:)
2021. jún. 23. 11:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Jók, a válaszok, mindenkit felpontoztam! Köszönom❤️
2021. jún. 23. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha hazakísér az elsőnek tökéletes kezdés, hisz legalább kettesben el tudtok beszélgetni.

Meg hogy hova: Lehet hogy fura ötlet de bevált már.

Ha pesti vagy akkor csak egy érdekes helyre vidd el. Nem is muszáj hogy minden meg legyen tervezve, hisz a spontán dolgok ilyenkor a legjobbak :D.

Meg lehet ez rosszul fog hangzani, de... jó az hogy ezt az első lépést te teszed meg mert sok fiú ugye fél a visszautasítástól jobban mint a lányok.

Viszont ha addig eljuttok akkor a kapcsolathoz lévő első lépést a csávónak kell meglépnie, hisz ha nem meri akkor ugye nincs bátorsága=minden más élethelyzetben se tud majd megállni. Egy félős és nagyon visszahúzódó pasi meg nem olyan mint egy magabiztos.

Ui: tényleg nem rossznak szántam a végét csak gondoltam ezt is megosztom veled.

2021. jún. 23. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

" sok jel arra utal, hogy ő is így érez irántam, de nem tesz lépéseket"

Jó rendben, hívd el a kis nyuszit.

2021. jún. 23. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!