Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szombaton ittalszik barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton ittalszik barátom, hogy legyen? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval... Nemrég szakítottunk volt baratommal, (rohadt rég óta szar volt már minden, de megbeszeltuk, stb)

2 éves komoly kapcsolat volt

Szüleim engedték hogy nálam aludjon egy idő után, úgy voltak vele, hogy tudok vigyázni magamra, és normális döntéseket hozni, ezért amikor 15 éves voltam, engedte hogy ittaludjon, én pedig ott, hétvégente.

Na.. Most új 'életet' kezdek... Anyut is, engem is eléggé zavart hogy nem volt gyerekkorom... Túl komolyan vettem hirtelen mindent. 1 hónapja megismertem 3 velem egykorút

Az egyik fiúval találkozgatunk

Szombatra megengedték hogy itt aludjon, de nem tudják hogy 'együtt vagyunk'

Én 16 ő 15, én nem vagyok szűz, ő igen.

Es nagyon akarja, hogy lefekudjunk, velem szeretné

Fura, mert két éve én ezzel csesztem el az életem, siettem ...

(meglepő, de hihetetlenul dúl a szerelem joideje, csak félek kicsit)

Mi legyen?

Kérlek, normális válaszokat.

Köszönöm!

2021. jún. 18. 01:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Tapasztalatom alapján van olyan, nem kevésszer, hogy gyorsnak érzik ezt az egész témát.
2021. jún. 18. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
16 évesen tapasztalt... Hmmmm... Gratula 😃😃😃
2021. jún. 18. 20:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Baszki a világon mindenki tapasztalt. Én tapasztaltam már ezt. Sosem értettem, ezzel mi a baj.

Miért ne lehetne tapasztalatom? :D

2021. jún. 18. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Minél idősebb valaki, annál többet tapasztal. És idősebb fejjel egyáltalán nem az az általános, hogy gyorsnak érzik a tempót. Megesik, de az olyan fiúk ki is nyilvánítják ezt, nem pedig azon vannak, hogy minél hamarabb ágyba bújjatok.
2021. jún. 18. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

16 éves vagy, aki ebben a korban tapasztaltnak mondja magát, az egy ribi, bocsi 😃😉 úgyhogy ezzel inkább ne dicsekedj.

Ha annak a.srácnak is ilyeneket mondasz, ne csodálkozz, hogy kihasználja a lehetőséget.

2021. jún. 18. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell mindent túlkomplikálni? Aludjon ott ha akarjátok, meg csináljátok amit jónak láttok. Ennyi.
2021. jún. 19. 01:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiú biztos nem bánná meg. Az meg hülyeség nem volt gyerekkorod!! 14 éves korodig mi volt? Meg 16 évesen az elcsesztem az életem elég durva kijelentés! Legyetek együtt ha te is akarod.
2021. jún. 19. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval végülis szabad tudni mi lett?
2021. jún. 20. 03:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Majd kitalál egy kamu sztorit xd
2021. jún. 20. 07:58
 20/20 A kérdező kommentje:

Gyász miatt nem volt, egyrészt.

14 eves koromig tartottak életem legrosszabb évei sokféle szar miatt

Meg amugyis hosszu

Tokmindegy igazabol, úgy vagyok az ilyenekkel, hogy akik tiszteletlenek, nem hiszik el a dolgokat, azoknak nem is fogom elmondani mi a helyzet

Egyébként jó volt, itt aludt, nem volt semmi, de beszéltünk róla

Egyatalan nem húde fontos neki

Szüleim rakerdeztek, mondtam nekik hogy talalkozgatunk, mostanaba sokat beszélünk.

Kedvelik, jövő pénteken pedig nála aludhatok.

Attólmeg mert valakinek 16 evesen van ezzel kapcsolatban tapasztalata, nem ribnc.

És mocskos dolog ennyi 'ismertettseg' utan (pontosabban az után, hogy tudod, hogy 16 vagyok, és van tapasztalatom...) valakire azt mondani hogy ribi.

Nem is tudom melyikünk a gyerekesebb.

2021. jún. 20. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!