Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton ittalszik barátom, hogy legyen? (többi lent)
Na szóval... Nemrég szakítottunk volt baratommal, (rohadt rég óta szar volt már minden, de megbeszeltuk, stb)
2 éves komoly kapcsolat volt
Szüleim engedték hogy nálam aludjon egy idő után, úgy voltak vele, hogy tudok vigyázni magamra, és normális döntéseket hozni, ezért amikor 15 éves voltam, engedte hogy ittaludjon, én pedig ott, hétvégente.
Na.. Most új 'életet' kezdek... Anyut is, engem is eléggé zavart hogy nem volt gyerekkorom... Túl komolyan vettem hirtelen mindent. 1 hónapja megismertem 3 velem egykorút
Az egyik fiúval találkozgatunk
Szombatra megengedték hogy itt aludjon, de nem tudják hogy 'együtt vagyunk'
Én 16 ő 15, én nem vagyok szűz, ő igen.
Es nagyon akarja, hogy lefekudjunk, velem szeretné
Fura, mert két éve én ezzel csesztem el az életem, siettem ...
(meglepő, de hihetetlenul dúl a szerelem joideje, csak félek kicsit)
Mi legyen?
Kérlek, normális válaszokat.
Köszönöm!
Baszki a világon mindenki tapasztalt. Én tapasztaltam már ezt. Sosem értettem, ezzel mi a baj.
Miért ne lehetne tapasztalatom? :D
16 éves vagy, aki ebben a korban tapasztaltnak mondja magát, az egy ribi, bocsi 😃😉 úgyhogy ezzel inkább ne dicsekedj.
Ha annak a.srácnak is ilyeneket mondasz, ne csodálkozz, hogy kihasználja a lehetőséget.
Gyász miatt nem volt, egyrészt.
14 eves koromig tartottak életem legrosszabb évei sokféle szar miatt
Meg amugyis hosszu
Tokmindegy igazabol, úgy vagyok az ilyenekkel, hogy akik tiszteletlenek, nem hiszik el a dolgokat, azoknak nem is fogom elmondani mi a helyzet
Egyébként jó volt, itt aludt, nem volt semmi, de beszéltünk róla
Egyatalan nem húde fontos neki
Szüleim rakerdeztek, mondtam nekik hogy talalkozgatunk, mostanaba sokat beszélünk.
Kedvelik, jövő pénteken pedig nála aludhatok.
Attólmeg mert valakinek 16 evesen van ezzel kapcsolatban tapasztalata, nem ribnc.
És mocskos dolog ennyi 'ismertettseg' utan (pontosabban az után, hogy tudod, hogy 16 vagyok, és van tapasztalatom...) valakire azt mondani hogy ribi.
Nem is tudom melyikünk a gyerekesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!