Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton ittalszik barátom, hogy legyen? (többi lent)
Na szóval... Nemrég szakítottunk volt baratommal, (rohadt rég óta szar volt már minden, de megbeszeltuk, stb)
2 éves komoly kapcsolat volt
Szüleim engedték hogy nálam aludjon egy idő után, úgy voltak vele, hogy tudok vigyázni magamra, és normális döntéseket hozni, ezért amikor 15 éves voltam, engedte hogy ittaludjon, én pedig ott, hétvégente.
Na.. Most új 'életet' kezdek... Anyut is, engem is eléggé zavart hogy nem volt gyerekkorom... Túl komolyan vettem hirtelen mindent. 1 hónapja megismertem 3 velem egykorút
Az egyik fiúval találkozgatunk
Szombatra megengedték hogy itt aludjon, de nem tudják hogy 'együtt vagyunk'
Én 16 ő 15, én nem vagyok szűz, ő igen.
Es nagyon akarja, hogy lefekudjunk, velem szeretné
Fura, mert két éve én ezzel csesztem el az életem, siettem ...
(meglepő, de hihetetlenul dúl a szerelem joideje, csak félek kicsit)
Mi legyen?
Kérlek, normális válaszokat.
Köszönöm!
Szerintem csak a szexre utazik a kiscsávó.
17L
Megmondom oszinten, ketlem
Kedves, figyelmes, csak hát a hormonok, nyilvan tok ertheto hogy nagyon akarja.
Attól félek, hogy esetleg megbánná, vagy nem is tudom...
ez nagyon aranyos :)
megbánni maximum te fogod, de kedves, hogy így aggódsz érte
A fiúk nem úgy gondolkoznak, mint a lányok. Ök nem agyalnak ezen ennyit, hogy első, meg kivel, meg megbánás, stb. Ha van lehetőség, akkor nem hagyják ki, ezért képesek kicsit angyalibbnak látszani, bókolni, játszani az édes kisfiút 😃
Nehogy utána TE legyél az, aki megbánja a dolgokat...
Ő nem fogja megbánni. Őszintén remelem hogy te se:)
Bár én várnék még kicsit hogy kialakuljon egy bizalom szerűség, de akkor se lesz katasztrófa ha valóban csak szexre utazott
Koszonom a válaszokat, kedvesek vagytok<3
Nem erzem úgy hogy arra menne, csak félek hogy a vágyai miatt gyors ez neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!