Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek volt már ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Ha pl a csávó csak egyéjszakásokat keres, te meg belemész, mert miért ne, de utána összejöttök, mert pl rájön hogy nem csak ennyire kellesz neki vagy beléd szeret, megtetszel neki jobban és rendesen elkezdtek járni meg minden. Nektek volt már ilyen? És ha igen, hogy végződött? Vagy volt már olyan, hogy lányként belezúgtál egy olyan srácba, akinek te tényleg csak egyéjszakásra kellettél? És ebben az esetben hogy végződött?

2021. jún. 8. 21:23
 1/3 anonim válasza:
94%

Ugyan már nem vagyok tini, de volt tapasztalatom a témában. Egyszer, 21-22 évesen mentem bele egy szexkapcsolatba egy számomra nagyon vonzó sráccal. Úgy éreztem, jól megvagyunk, sokat beszélgettünk, úgy tűnt, simán lehet ebből kapcsolat. De amikor "megtörtént, aminek kellett", közölte, hogy ő igazából nem áll készen egy komoly kapcsolatra, de azért maradhatunk szexpajtik, mert az viszont neki belefér. Én idióta belementem, mert gondoltam, majd úgyis rájön, hogy valójában többet akar, csak még magának sem meri bevallani. Mondanom se kell, hogy nem jött az áttörés a srácnál. Elsősorban nem őrá, hanem magamra haragudtam. Itt tanultam meg, hogy többre tartsam magam egy ágybetétnél.

Szerintem ha valaki bevállal egy egyéjszakást, soha ne úgy álljon hozzá, hogy tutira az az ember lesz az igazi, és együtt fogtok megöregedni. Fogd fel annak, ami, ne gondolj bele többet: egy alkalom, és csókolom.

2021. jún. 8. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tündérmese ritkaság. Van olyan, mikor lehet belőle több, de ez nagyon ritka. Mint akik 14 évesen össze jönnek és együtt öregednek meg. Én is ismerek ilyet, bár még csak 55évesek. De ugye ott se ez a jellemző.
2021. jún. 8. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elméleti esély megvan rá, de ennyi. Szexkapcsolatból lehet párkapcsolat, de egyéjszakásból aligha.
2021. jún. 9. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!