Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek volt már ilyen?
Ugyan már nem vagyok tini, de volt tapasztalatom a témában. Egyszer, 21-22 évesen mentem bele egy szexkapcsolatba egy számomra nagyon vonzó sráccal. Úgy éreztem, jól megvagyunk, sokat beszélgettünk, úgy tűnt, simán lehet ebből kapcsolat. De amikor "megtörtént, aminek kellett", közölte, hogy ő igazából nem áll készen egy komoly kapcsolatra, de azért maradhatunk szexpajtik, mert az viszont neki belefér. Én idióta belementem, mert gondoltam, majd úgyis rájön, hogy valójában többet akar, csak még magának sem meri bevallani. Mondanom se kell, hogy nem jött az áttörés a srácnál. Elsősorban nem őrá, hanem magamra haragudtam. Itt tanultam meg, hogy többre tartsam magam egy ágybetétnél.
Szerintem ha valaki bevállal egy egyéjszakást, soha ne úgy álljon hozzá, hogy tutira az az ember lesz az igazi, és együtt fogtok megöregedni. Fogd fel annak, ami, ne gondolj bele többet: egy alkalom, és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!