Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek az egésznek annyi lenne ?
Eleinte jó volt de Észre vettem hogy nem keres de amikor beszélünk, talizunk tökre kedves, és azt mondja minden rendben van ne aggodjak csak sok a dolga. Nos vettem a bátorságot, gondoltam én hátha azt várja hogy én is keresném e ha ő nem. Beszéltünk egy kicsit és annyiba maradt. Már kicsit gáznak érezném ha én keresném, nem akarok tapadni..
Valaki volt már így? És ha igen mi lett belőle?
Már egy másik lány került nála előtérbe, de azért szeretne téged még talonba tartani.
Engedd el a csávót.
De akarjal tapadni.
Ez a "sok vagy", "nem tudlak levakarni" szoveg ezt azok talaltak ki akik olyanok mint az a srac akit te most imadsz, egyertelmuen lerazasra.
Hidd el, ha valaki ugyanugy kedvelne teged mint te ot, nem fog ilyet mondani.
A sracot illetoen meg hagyjad, egyertelmuen nem akar veled foglalkozni, max ha ra van kenyszerite mert nem akar bunkonak tunni ha rairsz -> ezert kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!