Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Észrevettem egy lányt a buszon ma reggel, és láthatóan tetszettünk egymásnak.

Holnap reggel szeretnék vele beszélni, de mit mondjak neki, hogy fejezzem ki magamat, hogy egyértelműen leessen neki, hogy tetszik.

Nem akarok odamenni és mondani, hogy "szia tetszel" mert az ő helyében lehet beparáznék egy ilyenen.

Köszi előre is a segítségeteket.

2021. máj. 31. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Hat pedig menj Ida nyugodtan! A lanyok szeretik ha egy pasi tokos! Mondd neki, hogy szia, és dicserd meg hogy milyen jól néz ma is ki!

Mondd, hogy minden nap látod itt a buszon, és mit szólna hozza ha meginnátok valamit délután /munka/suli után?

2 lehetoseg van, vagy elhajt a búsba, vsgy igent mondd, onnantól kezdve csak rajtad múlik! Szedd össze a tokod mert ez a gyava stílus kicsit sem férfias! Hajrá kistöki!

2021. máj. 31. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van lehetőséged mellé ülni, ülj mellé nyugodtan. Miután megkérdezted, hogy szabad-e ez a hely és megengedte, hogy leülj, kérdezd meg tőle, hogy ő is érzett-e valamit a tegnapi után. Persze ennél azért legyél kreatívabb.
2021. máj. 31. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

#1 -> #2

Öhm... Csak én nem érzem gyávának a kérdezőt az írása alapján? Ne haragudj, de ez az önbizalomromboló, házmesterstílusú észjátszás főleg nem lenne nyerő egy lánynál se!

2021. máj. 31. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

2-es, ja a kérdező toketlenségét érezte, érzi. 😂ilyen rossz tanacsot ettől tenyleg kreativabb legyél kérdező!

Üdv 1. A szabad ez a hely minimum h megkérdezed nem is írtam mert eg termesztés.

2021. máj. 31. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
3-as, “Mit mondjak neki?” Aki ilyeneket kérdez az nem erdemel csajt!
2021. máj. 31. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:

#1 & #3 -> #2 & #5

Rendben, nincs semmi gond, ebből is látszik, hogy másképp gondolkodunk. Nálam nem nyerő az efféle "ösztönző" mondat, amit írtál, de nincs gond, ha te másképp látod. Edzők különben hasonló módon ösztönzik a tanítványukat... Másrészről én nem érzek töketlenséget a kérdező részéről, buszon én se szólítanék le könnyen valakit, egyszerűen nem a legszerencsésebb közeg, hogy őszinte legyek.

"Aki ilyeneket kérdez az nem erdemel csajt!" - Itt már érzem a gondokat a fejedben...

2021. máj. 31. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, tenyleg más a gondolatunk, nekem temetésen is sikerült már csajoznom, szerintem mindegy a közeg, az ilyenre sosem lesz jó alkalom, de nem a körülményekre hanem a lányra kell koncentralni;)
2021. máj. 31. 16:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget srácok!

Abban nincsen kétely, hogy odamenjek hozzá, csak abban van, hogy mit mondjak, ezért kérdeztem, hogy mit mondjak neki, de igazatok van, tényleg a legjobb dolog őszintén odamenni, és elhívni valahova!

Köszi srácok!

2021. máj. 31. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert hozzá!
2021. máj. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!