Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha visszaköszön az jelent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha visszaköszön az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok 16 éves és ráköszöntem kb. szerintem 17 éves lányra és vissza köszönt csak nagyon halkan nem ismerem őt csak suliban fogadásból kellett és amikor visszaköszönt én nagyon örültem neki és ma is köszöntem neki és vissza is köszönt csak az a baj hogy én csúnya vagyok ő pedig gyönyörű
2021. máj. 27. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de azért ez nem jelent túl sokat. Mármint illedelmességből én is mindig visszaköszönök ha szólnak nekem, szerintem ez az alap tisztelet. Szóval érted...mire akarok célozni. De persze nem tudhatjuk, lehet, hogy több is van ott, meg a halkságot betudhatjuk zavartságnak (?). De nem akarlak semmivel sem áltatni, én nem tudok semmit.
2021. máj. 27. 19:51
 2/5 anonim válasza:
100%
Azt, hogy illedelmes.
2021. máj. 27. 19:57
 3/5 anonim válasza:
100%
Mert mondjuk, úgy általában az emberek szokták köszöni egymásnak:)
2021. máj. 28. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha köszönnek nekem csak akkor nem köszönök vissza, ha nem veszem észre. Mindegy, hogy idegen-e a személy vagy sem. A félénkség betudható annak, hogy zavarba lett attól, hogy mit köszönget neki egy idegen, ráadásul már kétszer.
2021. máj. 28. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól nevelt.
2021. máj. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!