Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Az a helyzet van egy lány akivel az elmúlt időben igen sokat beszélgettem találkoztunk is már 2-3x olyankor is tök jókat beszélgettünk legutóbb is (ez volt olyan 5 napja) délutántól késő estig beszélgettünk megállás nélkül és én úgy gondolom, hogy mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat nevetgéltük meg minden tényleg jó volt a hangulat. A találkozónk/("randi") után ment születésnapra a barátnőjéhez. Másnap ráírtam hogy mi az újság, hogy érezte magát, milyen volt a buli válaszolt is rá részletesen kb. egy regényt írt arról hogy milyen volt, hogy érezte magát. Azóta írtam már neki vagy 2x de nem tudom miért nem válaszol. Megnézte az üzenetet, de nem válaszol xdd.
Most nem tudom mit csináljak mert olyan cringe dolognak érzem azt, hogy irkálok neki de ő meg nem válaszol.
Szóval most nem igazán tudom, hogy mit csináljak meg hogy most mi van hiszen mondom teljesen egy hullámhosszon elvoltunk a kettőnk kis világába akkor amikor találkoztunk.
Ha valakinek van valami ötlete tanácsa arról, hogy mit csináljak az ne tartsa magába :D.
"úgy gondolom, hogy mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat"
Ez az ugy gondolom nagyon sokszor csaloka.
"egy regényt írt arról hogy milyen volt, hogy érezte magát"
Ha igazan erdekled akkor egy regennyi kerdest irna hogy te hogy erezted magad es egy kicsit irna magarol.
"nem tudom miért nem válaszol."
Az emberek akkor nem valaszolnak valakinek ha nem erdekli oket. Ezt most le lehet tagadni meg magunknak behazudni olyanokat hogy "jaj de elfoglalt voltam!" meg "jaj de tele volt a kezem" meg "jaj nem volt nalam telefon" meg az ilyenek. Szoval ilyen egyszeru, nem erdekled.
"irkálok neki de ő meg nem válaszol."
Eleg egyertelmu -> nem erdekled
Tanacs: felejtsd el, keress mast vagy csinalj mast ami hasznosabb.
Egy buli nagyon jó dolog arra, hogy ráébredj, hogy kell e valaki az életedbe.
Több lánnyal szakítottam meg az ismerkedést, bulik után (és nem kellett ehhez más lány), és ugyanúgy engem is pattintott már le 2-3lány mert elmentek bulizni, házibuliba és rájöttek, hogy nem kellek oda 😅
Szóval ez ilyen. Nem kellesz neki ennyi.
Szar érzés de majd kihevered, mint ahogy sokan mások
4 es:
Imadom az ilyeneket, mas dolga van? "Turazik", "dolgozik".
Azert annyit oda lehetne b@szni hogy "bocs most nem erek ra kesobb irok" vagy valami hasonlot, ezt meg munka kozben is wc-ben mikozben pisalsz meg lehet irni es nem lesz belole semmi.
Persze csak akkor ha a masik fontos a szamunkra. Ha nem akkor valoban ignoralni lehet a masikat.
99%-a az eseteknek arrol szol, hogy az egyik szarik a masikra. Kesz.
Aki ezt cafolja az csak probalja maganak igazolni valahogy a bunkosagat/leszaromsagat, ami termeszetes.
#5 Én tényleg nem akarok ebbe belefolyni. De egy, pont a férfiak mondogatják folyton, hogy van amikor egyszerűen akár napokra/hetekre konkrétan elfelejtenek egy adott embert. Olyankor mi történik?
A másik meg az, hogy ha leírod valakinek, hogy "bocsi, dolgom van, később beszélünk" vagy "bocsi, nincs most kedvem beszélni" akkor a másik fél az esetek 99%-ában vérig sértődik, sőt elhord minden kvának, hogy biztos mással beszélgetsz.
6#os én a 3 as vagyok de sztem az 5 ösnek igaza van....
A férfiak is azért tűnnek el mert nincs érdeklődése már a lány iránt.
Csak sokan közülünk írnak egy hét múlva ha unatkoznak és nincs más.
6:
En most vegigneztem a kommentjeimet, de nem tettem kulonbseget a ferfi es a noi nem kozott, szoval nem tudom miert irtad. De erre valaszul a ferfiak ugyanolyan hibasak mint a nok.
Ha meg oda kerul a dolog hogy azt kell irnod valakinek hogy nincs kedved beszelni vele plane a kapcsolat elejen, akkor mi lesz kesobb?
A "bocsi dolgom van, majd kesobb beszelunk" szerintem meg pont turheto, de eros feltelete hogy az illeto tartsa magat a "kesobb"-hoz es ne napokig huzza. Ezert jobb lenne kiegesziteni azzal hogy mondjuk "amint tudok irok" vagy megjelolsz egy konkret idot pl "este 8 utan majd tudok irni".
Hogy azert erezze az ember nem lerazni akarod.
Erted. Csak egy picit kell ugy tenni mintha erdekelned a masikat.
Nem akarok vészmadárkodni, de én is azt érzem, hogy ezt a lány el kell engedned. :(
Meglehet, hogy abban a buliban találkozott egy sráccal, aki nálad érdekesebbnek hatott. A tiniknél (nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de gondolom tinik lehettek), sajnos pont olyan gyakori az ilyesmi, mint a hangulatingadozás. Maguk sem tudják, hogy tulajdonképpen mit akarnak, éri őket valami érdekes impulzus és mindig az aktuális, újabb az érdekesebb, vonzóbb.
Nekem is volt randim olyan lánnyal, aki maga kezdeményezte a csókot, még másnap is csupa jót írt, hogy mennyire élvezte a velem töltött időt, aztán következő nap hirtelen a semmiből megírta, hogy mégsem akar kapcsolat. Én meg néztem, mint Rozi a moziban, hogy most wft?
De ugyanakkor nyilván bunkóság tőle, hogy még csak annyira sem telik tőle, hogy reagáljon. Én azt mondom lehet jobban jártál, mert így időben kiderült, hogy egy gerinctelen személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!