Úgy vagyok, hogy ennék valamit de nem tudni mi is esne jól? Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Voltatok már így?2021. máj. 5. 06:30
1/9 anonim válasza:
Igen. Nyitogatom a hűtőt ilyenkor😂. Aztán vagy sikerül vmit talalni ami izlik, vagy nem.
De az is előfordul, hogy netpinceren szét nézek és akkor rendelek.
3/9 anonim válasza:
Nekem az szokott segiteni , hogy nézek valami receptet általában a süti recepptek között szoktam szétnézni. Mindig találok valamit ami tetszik és mire elkészitem biztosan meg is akarom enni . Remélem tudtam segiteni .
4/9 anonim válasza:
Ha sovány vagy akkor a legfinomabb falatokat amiket találsz. Ha dagi vagy akkor semmit!
5/9 anonim válasza:
2-es: a kérdésben szó sincs ÉHSÉGRÖL, csak arról, hogy enne valamit, azaz RÁKIVÁNT valamire.
Kérdezö: esetleg próbáld meg elképzelni, milyen íz az, amire kedved lenne, vagy milyen érzést okozna a szádban, úgy sokkal hamarébb ki tudod találni.
Meg addig nem egyél össze mindent, amíg nem tudod, mi az, amit szeretnél, a random kisérletezéssel csak sok pluszt viszel be, de nem nagy esély van arra, hogy a valamit ennék érzést megszünteti.
6/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki!
Magában savanyú uborkát kívántam meg, na még ilyet!
2021. máj. 5. 09:53
7/9 anonim válasza:
Én sokszor vagyok így. Ilyenkor általában megiszom egy kakaót, mert az valamennyire laktató, ha továbbra is éhes vagyok akkor elmegyek a sparba és keresek valami akciós terméket. Legutóbb hurkát vettem és kenyérrel, kovászos uborkával ettem. 😋
8/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi?🤣🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 5. 10:46
9/9 anonim válasza:
Ejjel kimentem a hutoszekrenyt fosztogatni ... de csak csemegeuborkat tudtam zsakmanyolni (jo az is ilyenkor) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!