Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én basztam el?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy ideig csak barátok voltunk, általában csak bulikon találkoztunk, de mivel ugyanoda mentünk egyetemre, elbeszélgettünk és megbeszéltünk egy közös sétát, igazából itt nem tortent semmi csak beszélgettünk, utána meg kajáltunk es ennyi. De pár nap múlva egy buli után ugyanarra mentünk hazafele és megkérdezte hogy nincs e kedvem ottaludni náluk. De ott se történt semmi, én se nagyon probalkoztam mert ott volt a lakotarsa meg be is voltam rugva elégge es ha nemakarta volna akk meg mehettem volna haza v nemtom mer baszott kinos lett volna. De masnap már azt gondoltam, hogy ez azért mégis csak egy jel ugyh rá egy hétre megint elhívtam sétálni és ott megmondtam neki hogy én szeretném ha már nem csak barátokként mennék el az ilyen sétákra, erre aztmondta hogy ez nagyon hirtelen volt es h ő még nem gondolja így. Azóta 1 hónap telt el és nem beszéltünk egy szót se. De mindig csak arra gondolok hogyha akkor lefekszek vele az változtatott volna e valamin?2021. máj. 26. 11:16
1/7 anonim válasza:
Igen te basztad el.
Nem az volt a baj hogy nem mozdultál rá amikor ott aludtál hanem amikor séta közben közölted hogy te többet szeretnél.
Az ilyet utálják a lányok.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát de gondoltam azért jön el velem sétálni mert ő is többet szeretne
2021. máj. 26. 12:10
3/7 anonim válasza:
Igen, az valószínű. De nem bejelenteni kell az ilyesmit, hogy "márpedig én többet akarok tőled", hanem közeledni felé. Átölelni, megfogni a kezét stb. Sokkal többre mész vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Megfogtam a kezét mondjuk és úgy mondtam, es nem azt hogy marpedig hanem hogy a következő ilyen sétara en már nem csak barátként szeretnék eljönni. Azért is kérdeztem mert volt olyan masik lannyal akivel igy séta után csomot csokolóztunk meg minden de abbol sem lett komoly, ugyh gondoltam h jobb lenne talán az ilyesmit már az elején megbeszélni. De akk ezek szerint tévedtem.
2021. máj. 26. 12:25
5/7 anonim válasza:
"erre aztmondta hogy ez nagyon hirtelen volt es h ő még nem gondolja így"
Es nem is fogja.
Felejtsd el, aki ilyet mond annak nincs szandekaban elorebb vinni a kapcsolatot.
Ha lenne akkor valami olyan iranyba vinne a dolgot, hogy egy kapcsolat fejlodese alakulna ki.
Nincs olyan hogy hirtelen.
6/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit összekeverted a lépéseket. Én azt gondolom egy átlagos lánynál ha találkozgatsz vele, akkor fokozatosan elkezdesz közeledni, diszkréten bókolgatni neki, aztán ha ez már elért egy szintet és még nem tiszta, akkor tisztázni, hogy komolyan gondolja-e, ha igen és összejöttetek csak utána jöhet szóba a szex. Szóval ha akkor lefekszel vele, valszeg mégjobban elkúrtad volna.
7/7 A kérdező kommentje:
Ja erre én is gondoltam h végülis ha ő is szeretett volna valamit akkor nem lenne csak azért vége mert szemtől szembe megkérdeztem, nem pedig bókolgattam meg ilyenek. Köszönöm szépen minden válaszolónak h időt fordítottak rám.
2021. máj. 28. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!