Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy csak azt akarja, hogy küzdjek érte? Van esélyem?
Van egy lány, akire instán írtam rá. Sok követője van, igazából celeb. Ráírtam, és szinte azonnal visszaírt. Mondta, hogy nem ír vissza az ilyen ismerkedős üzikre, de velem kivételt tesz. Aztán elmondta, hogy majd Budapesten egy boltban fog dolgozni, és, hogy neten nem szeret ismerkedni, de ebben a boltban megtalálom.. Kérdeztem tőle, hogyha bemennék-e hozzá a boltba, akkor eljönne-e velem randizni (elmondtam neki, hogy mennyire tetszik nekem stb.), és ezt írta: ,, Meglátjuk:)) " Ezt a :)) dupla smileyt mostanában nagyon sokan használják.. Nekem kicsit ilyen flörtölős hangulata van.
Próbáltam még vele beszélgetni így neten, hogyha talizunk azért valamennyire ismerjük már egymást, de rövid, szinte egy szavas válaszokat írt, DE akármikor írtam neki egyből visszaírt, csak nagyon tömören.
Szerintetek van esélyem? Csak elmondta, hogy hol találom meg, meg kivételt tett velem, amit le is írt.. Egy hét múlva fogom meglátogatni abban a boltban, mert szolnoki vagyok.
Nem valószínű egy budapesti celebtől, hogy egy szolnoki senkire vágyna, de tégy egy próbát, nincs mit veszítened :)
Majd írd meg, mi lett.
Nagy a szája, mert messze laksz és biztos vagyok benne, hogy azt gondolja úgyse találkoztok, nem mész fel hozzá.
Én már csak a vicc kedvéért is felmennék, de nem köszönnék. Vennék valamit a segítségével majd 1-2 óra elteltével lefotóznám a vett cuccot azzal a dumával, hogy "Nagyon tetszik, mégegyszer köszönöm a segítséged." Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog felismerni. Ha meg igen akkor kérdezd meg mikor van szünete vagy mikor végez.
Távolabbra is mentem már :) semmi köze a helynek ahhoz, hogy én randizni akarok. A csaj sem azért nem akar vele találkozni mert egy szolnoki senki, hanem mert a személy nem szimpatikus.
A barátom pestről jár le hozzám, én is járok hozzá. 160km :))
Rossz az, aki rosszra gondol :)
Elnézést, ha bunkónak tűntem, nem állt szándékomban, csupán nem tartom életszerűnek, hogy egy celeb komolyan érdeklődjön egy hétköznapi ember iránt, aki ennyire messzire lakik, hiszen kb. lehetetlenné teszi a napi együttlétet.
De én drukkolok :) Ahogy írtam, nincs vesztenivalód, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!