Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Komolyan szerelmes lehet belém így?
Kb 2 hónapja csetelek egy fiúval, megbeszéltem vele, hogy ez teljesen barátság alapon megy, mert én csak nyelvet szeretnék tőle tanulni. Van amikor magyarul beszélünk, de az utóbbi időben elég sokszor van olyan. Tudja, hogy van párkapcsolatom és szeretek is abban élni.
De az elmúlt pár napban este mindig úgy köszön el, hogy
"Jó éjt Kincsem❤️ Álmodj szépeket! ❤️ Szeretlek❤️"
Előtte nem a kincsemet használta, hanem, hogy édesem vagy drágám. De ezekre azt hittem, hogy az a poénos édesem...
Aztán most amikor már azt írta, hogy szeretlek, kicsit lefagytam.
Természetesen párom tudja, hogy beszélek vele és azt is, hogy 1x találkoztunk is,de az véletlenül történt, mivel én elmentem korcsolyázni, majd ő is arra járt aztán meglátott. Akkor majdnem el is estem, mert valahogy nekem jött, de megtartott. Aztán elkezdtünk beszélgetni. Kicsit kellemetlenül is érzem emiatt magam, mert olyan mintha megcsalnám barátomat. Mit tegyek? Ezzel a helyzettel mit kezdjek?
16l
Kérdezd meg a srácot, hogy most ezzel így mivan. Mást nem igen tudsz..
(Nekem is van egy fiú barátom, szinte ő az egyetlen barátom, és ő is úgy köszön el hogy "jó éjt❤️", és ennyi.)
Szia.
De te nem érzel iránta semmit ugye?Mellesleg lehet, hogy a "szeretlek"-et is csak poénból írta.Látod rajta, hogy vonzódik hozzád?Mert ha szerelmes lett beléd akkor...vagy megszakítjátok a tanulást vagy megbeszélitek.
Én nem érez semmit. Sőt félek is, hogy véletlenül fogok.
Szerintem abba hagyjuk egy kicsit a tanulást.
Utolsó! Tudja, hogy van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!