Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel randizgatok, de mellette volt egy másik srác is akivel kavartam (csókolózgattunk, stb.) Ez megcsalásnak számít, kéne, hogy lekiismeret furdalasom legyen?

2021. máj. 1. 03:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
76%
Ha ilyen lányom lenne szégyellném
2021. máj. 1. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
nem, jobb több vasat a tűzben tartani
2021. máj. 1. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Ki lehet próbálni a fél világot,de ne úgy,hogy már randizgatsz. A srác szerintem úgy gondolja,kapcsolat alakul. Te meg közben mással kavarsz. Az én gyomrom nem venné be,pedig nem vagyok apáca,volt több egyéjszakásom. De azok fixen szingliként,szingli pasival es szigorúan egy alkalom. Így volt tiszta a lelkiismeretem. Ha már randiztam,akkor annak az egynek adtam esélyt,ha nem jött be,megbeszéltük intelligens ember módjára és ki-ki ment tovább a saját útján.
2021. máj. 1. 10:40
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Ha még nem vagytok kapcsolatban nem számít annak szerintem
2021. máj. 1. 10:52
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Ha még nem vagytok együtt, akkor nem számít annak, de egyáltalán nem szép dolog.

Én például nem értem, hogyan tudsz egyik nap ezzel csókolózni, majd másnap a másikkal beülni mondjuk egy étterembe randizni (nem az étterem a lényeg, hanem a randi).

2021. máj. 1. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Bele sem olvastam a kérdésbe de tudtam hogy nő vagy...
2021. máj. 1. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

figyelj én is sokszor csináltam ilyet hogy 2-3 palival is kavartam de hidd el nem éri meg csak alkalmi öröm volt főleg hogy egy baráti társaságból vagyunk. mai napig jóba vagyok velük de nem érte meg mert utólag rájöttem nagyon jó barátaim és egy fasz voltam.

18l

2021. máj. 1. 15:06
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Tulajdonképpen nem vagy kapcsolatban, így nem megcsalás, ettől függetlenül egy olcsó ri**c vagy és a kutyának se kellenél, ha kiderülne, miket művelsz. :)
2021. máj. 1. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. máj. 1. 16:10
 20/21 NemVagyokUborka!!! válasza:
100%
#11, honnan tudod hogy lány a kérdező? ^^'
2021. máj. 1. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!