Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez a jel mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a jel mit jelent?

Figyelt kérdés

Magát a sztorit most nem fejteném ki, de van egy lány, aki tetszik. Bókolok neki, stb. Ő össze-vissza jelez. Nem lehet rajta kiigazodni. Elhívtam randira, de 2 napja lemondta (komoly indokkal). Amikor felhoztam, hogy mikor jó neki legközelebb, a válasz az volt, hogy „nem tudom…”.

A kérdés nem olyan nagy cucc.

Küldött egy olyan üzenetet, hogy „ne haragudj…👉👈”. Ez mi a szent sz@rt jelent? Ha valakinek van valami piciny tündef@sznyi fogalma arról, hogy ez (👉👈) mit jelent, az le tudná nekem írni kommentben? Utánaolvastam, de annyi jelentése van, hogy inkább kiírtam ide a kontextust.

Köszi a válaszokat és jó röhögést a kérdésen!

2021. ápr. 30. 20:57
 1/9 A kérdező kommentje:
A leírásban pont külön-külön sorba ment a 2 emoji, úgyhogy beszúrom őket ide is, aki esetleg nem értené. 👉👈
2021. ápr. 30. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen megalázkodós jel :D jelentése lehet légyszi, ne haragudj stb. Képzelj el mellé kiskutyaszemeket és hogy így összeteszi az ujjait

Kb ezt jelenti

2021. ápr. 30. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szülőket jelent.... szülei miatt nem tudja.
2021. ápr. 30. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kínosan érezte magát...de saját tapasztalatból...szerintem nem akar randizni, csak nem elég bátor kikosarazni
2021. ápr. 30. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem találtam hirtelen jobb képet, de azt jelenti amit ez a kép átad. Tehát hogy kicsit szégyelli magát, tudja hogy rosszat okozott és nem akarja hogy haragudj.

Nem ismerünk titeket, de szerintem is arról van szó, hogy nem meri megmondani, hogy ez ennyi volt.

2021. ápr. 30. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
jajj tesom ez az a tipikus megalázkodós emoji és januárba vklt felmaptt akkor küldte sok csaj össze vissza
2021. máj. 1. 04:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ebbe csak te képzelsz bele többet. Ha akarna veled randizni minimum ő mondta volna a kövi dátumot, vagy hogy nem tudja, DE nagyon várja. Kivéve ha a komoly indok egy tényleg komoly indok és hosszútávra is kihat.

17l

2021. máj. 1. 07:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2021. máj. 1. 08:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy sajnálja.
2021. máj. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!