Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a jel mit jelent?
Magát a sztorit most nem fejteném ki, de van egy lány, aki tetszik. Bókolok neki, stb. Ő össze-vissza jelez. Nem lehet rajta kiigazodni. Elhívtam randira, de 2 napja lemondta (komoly indokkal). Amikor felhoztam, hogy mikor jó neki legközelebb, a válasz az volt, hogy „nem tudom…”.
A kérdés nem olyan nagy cucc.
Küldött egy olyan üzenetet, hogy „ne haragudj…👉👈”. Ez mi a szent sz@rt jelent? Ha valakinek van valami piciny tündef@sznyi fogalma arról, hogy ez (👉👈) mit jelent, az le tudná nekem írni kommentben? Utánaolvastam, de annyi jelentése van, hogy inkább kiírtam ide a kontextust.
Köszi a válaszokat és jó röhögést a kérdésen!
Ez ilyen megalázkodós jel :D jelentése lehet légyszi, ne haragudj stb. Képzelj el mellé kiskutyaszemeket és hogy így összeteszi az ujjait
Kb ezt jelenti
Nem találtam hirtelen jobb képet, de azt jelenti amit ez a kép átad. Tehát hogy kicsit szégyelli magát, tudja hogy rosszat okozott és nem akarja hogy haragudj.
Nem ismerünk titeket, de szerintem is arról van szó, hogy nem meri megmondani, hogy ez ennyi volt.
Szerintem ebbe csak te képzelsz bele többet. Ha akarna veled randizni minimum ő mondta volna a kövi dátumot, vagy hogy nem tudja, DE nagyon várja. Kivéve ha a komoly indok egy tényleg komoly indok és hosszútávra is kihat.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!