Valaki megtudná azt a kérdésemet válaszolni,hogy:A YouTube-on a videó címét feltüntető sorban mit jelent/jelentenek a zárójelbe írt szám/számok?
Csinálj egy képernyőképet, töltsd fel ide: [link]
A kapott linket meg másold be ide kommentként, mert én egy YouTube-os videócímben se látok számokat...
Elnézést kérek tehát nem a videóknál hanem konkrétan a Youtube felirat előtt jelenik meg csak nem jól fogalmaztam meg!
Itt a kép: [link]
Remélem mindent jól csináltam és bekarikáztam rajta a lényeget.
Nézzétek el,nem vagyok egy informatikai zseni!
Jól csináltad, viszont én még ilyennel nem találkoztam. Zárójelben általában az értesítéseket vagy olvasatlan elemek számát szokták az oldalak jelölni, de ez a 2500-as nagyságrend elég nagy hozzá.
Kivéve, ha tényleg, mert itt is azt írják, a zárójelben lévő szám az olvasatlan üzenetek számát jelzi:
Videó ugyanerről:
https://www.youtube.com/watch/bV0QNuhN9fU
A csengő ikonhoz lehet köze, hogy ha be van kapcsolva akkor értesít a Youtube a feliratkozott fiókok tevékenységéről, és neked tényleg ennyi olvasatlan lehet. Youtube-on a csengő ikonra kattintva nullázható.
Úgy látom nálad is olyan az értésítések megnézése, mint a mensrtuáció: havonta egyszer van, de akkor 5 napig tart. :D
Nekem most 76 van. Kattincs rá a kis csnegőre (jobb felső sarok), s eltűnik a szám.
Ohh csak ennyi lenne,azt hittem valami nincs rendben.
Eddig sem néztem meg egy csomót,de nem volt odaírva semmi szám,ezért gondoltam,hogy baj lehet.
Köszönök mindent!;D
Imádom amikor ilyen értelmes emberi lény vagyok... :D
A menstruációs hasonlat pedig megmosolyogtatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!