Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a lány, hogy menjek át hozza kávézni. Mást is jelenthet, szímpla kávézásnál?
Figyelt kérdés
Át hívott hozza kávézni hétvégére.
Együtt dolgozunk.
Nekem bejön a lány, viszont nemtudom, hogy szímpla kávézásra gondolt, vagy esetleg a ruhát is ledobná..?
Lányok válaszára vagyok kíváncsi, hogy ez nálatok egy jelzés az ágy felé? =))
2021. ápr. 28. 11:42
1/28 anonim válasza:
Kávézni hívott át, úgyhogy kávézást jelent.
2/28 anonim válasza:
🤦♂️ ha valaki mást is akar, akkor nem kávézni hív
3/28 anonim válasza:
Mit gondoltál, a kávézóban ledobja a texilt?
4/28 anonim válasza:
Győrfi Pál: Maradjatok otthon 👀
5/28 anonim válasza:
Már nyitva vannak a teraszok. Ha kávézni akarna, tudnátok hova menni. Így már csak az a kérdés, hogy szex előtt, közben, vagy után akar kávézni. Esetleg lenyalogatja a rudiról jó tejszínhabosan :)))))
6/28 anonim válasza:
"Mit gondoltál, a kávézóban ledobja a texilt?"
Öcsém, ti nem tudtok olvasni, szöveget értelmezni???
Ott van, hogy "HOZZÁ"!
7/28 anonim válasza:
tini rovatban szerintem nem tipikus, hogy kávézni hívnak, ha nem azt akarja....
8/28 anonim válasza:
Szegény csaj csak meg akar inni egy kávét
9/28 anonim válasza:
Nem. Ha a bélyeggyűjteményét szeretné megmutatni, akkor készülj fel textil dobálásból.
10/28 anonim válasza:
Istenem, ennyi hülyét, kérlek, írd már meg, hogy dugtatok-e végül, vagy mi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!