Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A randin ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin ti hogy szoktatok rátérni a szexre?

Figyelt kérdés

Az okés hogy van a randi beszélgetünk stb. És egy randiból, hogyan lesz majd szex, meg csók? Mert én voltam egy randin de olyan tapasztalatlan voltam hogy sajnos egyik se történt meg. Mit kellene csinalnom?

17f

2021. ápr. 19. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem szükséges ennyit szarozni rajta. Fogd meg a kezét határozottan, csókold meg, és mondd el nyugodt hangon hogy mit akarsz tenni vele és hogyan. Aztán semmi kérdés, csak szép nyugodtan vezess oda ahol szeretkezni akarsz vele, és kezdd el megvalósítani a fantáziádat.

Ha valami kínosan alakul, akkor pedig nevessetek egyet, és mehet tovább az akció. Ennyi

2021. ápr. 20. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem első randin még ne akarj csókot meg szexet. A lány azt fogja hinni, hogy csak meg akarod dugni
2021. ápr. 20. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 12-es, szerintem neked még senkid sem volt ezek alapján.
2021. ápr. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!